Budistų vienuolis suimtas už kelnaičių vagystę: jį išdavė aukštakulniai

  • Teksto dydis:

Japonijoje 60-metis budistų vienuolis Šiodenas Jamazakis (Shoden Yamazaki ) neįtikėtinu būdu bandė pamokyti moteris nemėtyti daiktų. Negana to, tai kiek neįprasti daiktai – jų apatiniai.

Pasirodo, vienuolis šią misiją pradėjo įgyvendinti būdamas devyniolikos metų ir netgi po vestuvių vis tiek negalėjo sustoti (red. past. Japonijoje šventikams leidžiama tuoktis).

2006 metais gavęs vyriausiojo šventiko pareigas Š. Jamazakis sugalvojo „ atsargesnį“ būdą – vagiant apatinius persirengti moterimi.

Vykdamas mašina į kitus miestelius, šventikas keisdavo savo priedangą. Įšsirinkęs aukas, nakties metu keliavo po rajonus ir vogdavo paliktus džiūti apatinius.

Ši misija būtų buvusi ir toliau sėkminga, tačiau vieną naktį susiruošęs „medžioklei“ padarė klaidą – užsidėjo aukštakulnius. Jų sukeltas garsas atkreipė namo šeimininkų dėmesį. Paklaustas, kas esąs, vyriškis pavartojo gramatiškai ne tą asmenį ( past. Japoniškas žodis ore-aš, vartojamas tik vyrų.) Tai tik dar labiau sukėlė įtarimą, kad jis dedasi ne tuo, kas yra.

Sunerimusi dėl keistuolio apsilankymo pora iškvietė policiją. Sulaikytasis bandė paaiškinti, kad norėjo tik gero: „ Juk nesaugu naktį palikti džiūti apatinius, todėl aš juos vogdavau, norėdamas pamokyti atsargumo.“

Šventiko žmona teigė, kad žinojo apie jaunystėje vyro vykdytą  keistą užsiėmimą, tačiau nesitikėjo, kad jis iki šiol tai daro.

Š. Jamazakis teismo sprendimu metus praleis kalėjime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ššš

ššš portretas
Gal jis uostydavo tuos apatinius?

:) cha

:) cha portretas
na ir budistas.. persirengelis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių