Geraširdis teisėjas tapo socialinių tinklų sensacija

  • Teksto dydis:

Teisėjas iš Providenso miesto išgarsėjo dėl kilnios širdies ir dažnai – dėl šmaikščių komentarų. Frankas Caprio – socialinių tinklų sensacija. Teisėjas sako, kad jam labai svarbu parodyti žmonėms, jog valstybės institucijos nebūtinai yra aklai griežtos, jos gali atsižvelgti į žmogaus padėtį.

„Manau, žmonės įprato, kad valstybės institucijos jiems labai griežtos ir nepaiso jų padėties. Gyvenimas yra sudėtingas“, – pabrėžia teisėjas.

80-metis teisėjas garsėja ne tik linksmais ir supratingais sprendimais – jis, skirdamas baudą, dažnai atsižvelgia į žmogaus gyvenimą ir finansines galimybes.

Pats populiariausias vaizdo įrašas – iš teismo posėdžio, kuriame teisiama moteris, negalėjusi susimokėti baudų, kurios siekė 400-us dolerių. Jas ji gavo bandydama atsigauti po sūnaus mirties.

Šis vaizdo įrašas socialiniame tinkle „Facebook“ buvo peržiūrėtas daugiau kaip 170 milijonų kartų ir išleistas su 9 kalbų subtitrais. Pats teisėjas sako atsižvelgiantis į visas aplinkybes, ne tik aklai besivadovaujantis įstatymais.

Plačiau – Igno Kinčino reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių