Iš indės nosies ištrauktas gyvas tarakonas

  • Teksto dydis:

Indijoje vienai moteriai tikrove virto siaubo filmų scenarijus – vidury nakties jai į nosį įropojo tarakonas ir įlindęs giliai į kaukolės ertmes sukėlė didelį skausmą.

42-ejų metų moteris, vos pabudusi ir pajutusi skausmą už savo akių, išskubėjo į vietos kliniką, kur, išvalius jos nosį, pacientė buvo išsiųsta namo.

Tačiau dirginimas nepraėjo, kol kitas specialistas, patikrinęs jos nosies kanalus endoskopu, atskleidė moteriai siaubingą tiesą.

„Mačiau kažkokias mažytes kojytes, judančias viduje“, – naujienų agentūrai AFP trečiadienį sakė ausų, nosies ir gerklės gydytojas M.N. Shankaras (M.N. Šankaras) iš Čenajaus Stanley (Stenlio) medicinos koledžo ligoninės.

„Pažiūrėjau iš arčiau, ir beveik penkių centimetrų atstumu nuo nosies galiuko pamačiau kai ką neįprasta, – sakė jis. – Suvokiau, kad iš tikrųjų žiūrėjau į tarakono pilvelį.“ (Vaizdo įrašą galite matyti čia.)

Tas gyvis buvo įlindęs giliai į moters nosies ertmę, beveik prie kaukolės pamato, ir po 12 val. vis dar buvo gyvas.

Instrumentu, primenančiu dulkių siurblį, M.N. Shankaras sugebėjo ištraukti tarakoną iš moters kaukolės jo nepažeidęs – vabzdys buvo gyvas ir sveikas.

Toks atvejis buvo pirmas per šio gydytojo trijų dešimtmečių medicinos praktiką.

Moteris po 45 min. trukusios procedūros jautėsi „visiškai gerai“, teigė gydytojas, tačiau pacientė „gėdijosi, kad jos nosyje buvo tarakonas“.

„Jai šis įvykis buvo tarsi ne iš šio pasaulio“, – sakė jis.


Šiame straipsnyje: Indijatarakonastarakonas nosyje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių