Internautai leipsta juokais: užvažiavo ant laiptelių ir tvirtina nevairavęs

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ plintanti nuotrauka ne tik sulaukė daugiau nei 840 patiktukų, bet ir kandžių komentarų.

Nuotraukoje matyti, kaip „Renault“ markės automobilis pastatytas ant laiptelių, esančių ant šaligatvio, netoli taros supirkimo vietos. Pro šalį važiavusiam tautiečiui pavyko užfiksuoti ir keleivio vietoje sėdintį vyresnio amžiaus vyrą. Po nuotrauka humoro nestokojantis vyras vaizdingai suraitė parašą: „Sėdi čiburaškiuks keleivio pusėj ir sako – nevairavau.“

Gana neįprastas vaizdas kaipmat apipiltas komentarais. „Skubiai tarą reikėjo priduoti“, „Audringas savaitgalis diedukui buvo – atvažiavo tarą priduoti. Opa, kaip Kuršėnai  juda“. „Sėdi keleivio pusėje, bet kas stabdžio pedalą nuspaustą laiko?“.

Išradingi komentatoriai pradėjo dalintis kontaktais „traliuko“ paslaugoms, praverčiančioms kelyje „paslydusiems“ bei fantazavo, kaip šis įvykis galėjo susiklostyti.

Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė portalui kaunodiena.lt teigė, jog apie šį įvykį pranešimų nebuvo gauta. Tiesa, specialistė, pažvelgusi į nuotrauką, pateikė versiją, kad šį žmogų galėjo ištikti nelaimė – galbūt jis įjungė atbulinį bėgį ir nuriedėjo atgal.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ne užvažiavo o nuvažiavo nes vėžiu ant sniego tai nėra eilinė rašeivos nesąmonė

Bet tai kažkas sėdi už vairo

Bet tai kažkas sėdi už vairo portretas
nes stabdžių pėdalas nuspastas ir dega stabdymo šviesos...

vargšas žmogus

vargšas žmogus  portretas
matyt rankinio stabdžio neįjungė ir pradėjo riedėti atbulomis :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių