JAV: Teksaso gyventojui įgėlė nukirsta gyvatės galva

  • Teksto dydis:

Nuodinga gyvatė gali kelti pavojų žmogaus gyvybei, net jei jai nukirsta galva. Tuo neseniai įsitikino vienas Teksaso valstijos gyventojas.

Apie šį neįprastą atsitikimą žurnalistams papasakojo nukentėjusiojo žmona Jennifer Sutcliffe, praneša BBC.

Pasak moters, jos vyras, dirbdamas sode, užtiko daugiau kaip metro ilgio barškuolę. Ilgai negalvodamas jis paėmė kastuvą ir nukirto gyvatei galvą. Kai vyras pasilenkė, kad paimtų ir išmestų roplio kūną, nukirsta galva jam įkando. Be to, galva jam suleido visus joje buvusius nuodus, o ne nedidelę dozę, kaip būtų buvę įprastinio įgėlimo atveju.

Anot J. Sutcliffe, jos vyrui išsyk pasidarė bloga, jie nieko nebematė, jam prasidėjo vidinis kraujavimas. Šiaip jau, sakė nukentėjusiojo žmona, įgeltajam reikia 1-2 dozių priešnuodžių, bet jos sutuoktiniui prireikė 26 vaistų dozių.

Pirmąją parą po įkandimo gydytojai abejojo, kad jam pavyks išgyventi, bet dabar nukentėjusysis yra stabilios būklės.

Pasak specialistų, negyvai nuodingajai gyvatei kandimo refleksas gali išlikti beveik valandą, net jei jos galva atskirta nuo kūno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Dievas vis dėl to yra šitame pasaulyje.. Nėra ko kapot galvas nekaltiems gyvūnams vien tik todėl jog krikščionys iteigė jog tai velnias gyvatės pavidalu...

Ir man

Ir man portretas
O man įkando nukirsta lydekos galva. Įkando iki kraujo, matomai paskutinį kartą gyvenimą atsikeršijo, kad ją pagavau ir norėjau iškepti. Sunku patikėti, bet taip buvo. Beje vaikystėje Tėvas kieme nukirto kirviu galvą gaidžiui, tai tas gal 5 min. lakstė taškydamasis kraujais be galvos po kiemą, kas tiesiog neįtikėtina.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių