Kaip kiaulė drąsuolė spruko iš mirties nasrų

  • Teksto dydis:

Pietų Amerikoje sunkvežimyje, prigrūstame kiaulių, kurios buvo vežamos į skerdyklą, viena narsuolė, turinti vilties ilgesniam gyvenimui, pasiryžo kovoti už savo gyvybę

Pietų Amerikoje sunkvežimyje, prigrūstame kiaulių, kurios buvo vežamos į skerdyklą, viena narsuolė, turinti vilties ilgesniam gyvenimui, pasiryžo kovoti už savo gyvybę, rašo independent.co.uk.

Už sunkvežimio važiavę ispanai nufilmavo, kaip ši kiaulė spruko iš mirties nasrų. Pradžioje iškišusi tik knyslę, kiaulė nedrąsiai apsidairė, kol ryžosi išlįsti iš priekabos į dienos šviesą. Ji prisiartino prie vieno krašto, o vėliau prie kito. Žvelgdama į kelią, drąsuolė net neatsigręžė į sunkvežimyje likusias likimo drauges.

Galiausiai pasiryžusi, ji šoko iš priekabos ir snukeliu rėžėsi į asfaltą. Vargšelė kelis kartus apsivertė ir pasirideno į šalikelę. Vaizdo įraše matyti, kaip apsvaigęs gyvūnas svyruodamas atsistoja, tačiau kas jai nutiko vėliau – lieka neaišku.

Šį vaizdo įrašą "Youtube" žiūrovai komentavo gana vieningai, jie palaikė kiaulės narsumą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

59

59 portretas
Vargšas gyvūnas. Deja, bet nuo žudikų nepabėgsi ir nepasislėpsi. Greičiausiai ši narsuolė buvo pagauta, ir savo gyvenimą baigė taip pat kaip ir kitos :( Baisiausias padaras žemėje-žmogus. Nėra nieko baisiau.

vyrtautas

vyrtautas portretas
ziauriausi yra zmones
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių