Kalifornijoje moteris mėginusi įsibrauti į namą įstrigo kamine

  • Teksto dydis:

Kalifornijoje viena moteris, bandydama įsibrauti į namą, įstrigo kamine, ją turėjo gelbėti ugniagesiai, kurie panaudodami indų ploviklį šiaip taip ištraukė suodiną įsibrovėlę, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Vietos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad 30 metų Genoveva Nunez-Figueroa (Chenoveva Nunjes-Figeroa) sekmadienį bandė patekti į namą Los Andželo rajone. Tame name gyvena vyras, kuris sakė, kad su ja susipažino internete. Įstrigusi kamine, moteris ėmė šauktis pagalbos.

Atvykę ugniagesiai rado ją įstrigusią maždaug 2 m nuo kamino viršaus. Iš plytų sumūrytas kaminas iki stogo buvo atsargiai nuardytas, sakė Ventūros apygardos ugniagesių departamento atstovas Billas Nashas (Bilas Našas).

Maždaug 10 ugniagesių komanda ją vadavo dvi valandas – ištraukė diržais prieš tai aplaistę kamino vidines sieneles indų plovikliu, sakė B.Nashas. Tada moteris buvo nuvežta į ligoninę stebėti.

Vėliau G.Nunez-Figueroa buvo areštuota už nelegalų įsibrovimą ir klaidingos informacijos apie save pateikimą policijos pareigūnui, sakė apygardos šerifo atstovas Donas Aguilaras (Donas Agilaras).

Vyras, kuris gyvena tame name Tausand Oukse į vakarus nuo Los Andželo ir kuris prisistatė tik vardu Lawrence'as (Lorensas), vietos televizijai KCBS sakė, kad su ta moterimi susipažino internete ir kad tai buvo jau ne pirmas jos bandymas patekti į jo namus.

D.Aguilaras negalėjo pasakyti, kodėl G.Nunez-Figueroa bandė patekti į tuos namus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi

Oi portretas
Kaip smagiai prajuokino....Na ir sugalvojo moteriškė...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių