Kanadoje atsirado tris dešimtmečius dingusiu laikytas vyras

  • Teksto dydis:

Kanadoje vieno sutrikusios psichikos vyro, kuris buvo paskelbtas dingusiu prieš tris dešimtmečius, laukia jaudinamas grįžimas į savo šeimą, jam netikėtai prisiminus savo tapatybę, praneša žiniasklaida.

1986-aisiais, būdamas 21 metų, Edgaras Latulipas (Edgaras Latiulipas) išėjo iš specialiųjų globos namų Ontarijo provincijos mieste Kičeneryje ir dingo.

Vaikino, kuris anksčiau mėgino nusižudyti ir buvo gydomas psichotropiniais vaistais, motina baiminosi, kad jis galbūt buvo nužudytas.

Tačiau praėjus trims dešimtmečiams vyras, kuris buvo žinomas visai kitu vardu ir gyveno Sant Katrinso mieste už 120 km nuo Kičenerio, praėjusį mėnesį netikėtai prašviesėjus atminčiai pasakė savo socialinei darbuotojai, kad jo tikrasis vardas galbūt yra Edgaras Latulipas.

DNR tyrimas patvirtino, kad jis iš tikrųjų yra tas pražuvėlis.

Edgaro motina Silvia Wilson (Silvija Vilson), kuri vėliau persikėlė gyventi į Otavą, sakė labai nustebusi, kai praėjusią savaitę sulaukė policijos detektyvo skambučio.

„Nežinojau, ką ir begalvoti. Buvau tiesiog priblokšta“, - dienraščiui „The Record“ sakė 76 metų S.Wilson, pridūrusi, kad jos sūnus vaikystėje reikalavo ypatingos priežiūros.

„Noriu su juo pasikalbėti ir padėti, kuo tik galėsiu. Tiesiog noriu su juo pasimatyti“, - aiškino motina.

Dingusių asmenų paieška užsiimanti nevyriausybinė organizacija „North American Missing Persons Network“ buvo paskelbusi, kad E.Latulipo protiniai gebėjimai yra maždaug kaip 12-mečio.

Niagaros regiono policijos konsteblis Philipas Gavinas (Filipas Gevinas) dienraščiui „Toronto Star“ sakė, kad E.Latulipas veikiausiai pargriuvo ir susitrenkė galvą, kai prieš 30 metų išėjo iš globos namų. Tikėtina, kad dėl tos traumos jo atmintis smarkiai sutriko, todėl jis nebegalėjo prisiminti, kas esantis, ir susigalvojo sau naują tapatybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stano

stano portretas
Kuris girtas.

oho

oho  portretas
pasakei ir prisnigo.........

fts

fts portretas
Dvylikametis kartais gali būti protingesnis ir už 60-metį...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių