Kuriozas: banko plėšiku palaikytas panevėžietis be reikalo parą sėdėjo areštinėje

  • Teksto dydis:

Smalsus vyras kelis kartus įlūžo viename Šiaulių prekybos centre ir buvo palaikytas banko plėšiku. Jis beveik parą praleido areštinėje.

Kaip nustatė policija, automobiliu vykusį 28 metų Panevėžio rajono gyventoją pakeliui iš Joniškio į Panevėžį prispaudė gamtinis reikalas. Vairuotojas Šiauliuose sustojo prie Tilžės gatvėje esančio prekybos centro, nuėjo į tualetą ir, išėjęs iš jo, fojė išvydo koloną su „rankenomis“. Jam pasirodė, kad jomis būtų visai patogu užsiropšti ant stogo ir pasmalsauti, kas ten yra.

Tad ėmė taip ir padarė. Žengęs kelis žingsnius, žingeidus vyras įlūžo ir atsidūrė banko patalpoje ant stalo.

Anot jo, išsigandęs jis bandė iš patalpos išeiti, tačiau, kai tai padaryti nepavyko, užsiropštė ant aukštesnio patalpose stovinčio baldo ir vėl užsiropštė ant stogo. Po kelių žingsnių jis vėl įlūžo ir dabar jau atsidūrė tualete ant grindų. Čia apsaugininkai jį surado ir perdavė policijos pareigūnams.

Įtarus, kad vyras kėsinosi į banko turtą, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tačiau jo metu nebuvo nustatyta, jog vyras būtų padaręs veiką, turinčią nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių, ir baudžiamoji byla buvo nutraukta.

„Tačiau nuotykių ant prekybos centro patyrusiam panevėžiečiui smalsumas kainavo beveik parą gyvenimo policijos areštinėje“, – skelbia Šiaulių apskrities policija.


Šiame straipsnyje: sunku patikėtinusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių