Moteriai – šokas: apie nėštumą sužinojo likus 15 min. iki gimdymo

  • Teksto dydis:

Australė Jayde Lawrence pagimdė kūdikį praėjus 15 minučių po to, kai sužinojo, kad ji nėščia. Kaip praneša laikraštis „The Daily Mail“, moteris manė, kad jai apendicitas.

27 metų J. Lawrence su savo draugu Kurtu Stuartu atvažiavo į Perto ligoninę kovo 5 d. Moteris skundėsi stipriais pilvo skausmais. „Aš verkiau ir sakiau Kurtui, kad man kažkas ne taip, ir jis nusprendė, kad mano pilvas išputo dėl apendicito“, - papasakojo gimdyvė.

Bet gydytojai J. Lawrence paaiškino, kad ji nėščia, o skausmą sukelia sąrėmiai. Po 15 minučių moteris pagimdė sveiką berniuką, kurį tėvai pavadino Jaxu.

Tai - antras poros vaikas, jie jau turi dvejų metų dukterį. Tėvai prisipažino, kad vis dar negali atsitokėti nuo patirto šoko, bet labai džiaugiasi naujagimiu.

Pasak J. Lawrence, ji nejuto jokių nėštumo požymių, o du testai, atlikti pastaraisiais mėnesiais, buvo neigiami. Be to, jai diagnozuotas polikistozinių kiaušidžių sindromas, dėl kurio daugeliui moterų sunku pastoti ir išnešioti kūdikį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip portretas
Čia ant kiek buka turėjo būti jog nesusivokti ir dar jau kartą gimdžius..

Okaip

Okaip portretas
Okaip pakliusi i televizija,i laikrascius,sedi per dienas,bais nubodu,nors tu bliauk,vyras dirba,zmona liudi.Tik staiga abiems ateina mintis suzibeti.Prasau net mes lietuviai susizaveja skaitom ir stebimes.Cia tai bent reklama.

NU JO

NU JO portretas
Nu jau tikrai,pasakos ir tiek.Gal iki 4-to menesio galima nesuprasti,bet iki galo...Sapaliones,kad nejuto vaiko judesiu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių