Neeilinė situacija: moteris savo buvusio vyro žmoną išvadino kumele ir sulaukė baudos

Dubajuje vienai britei skirta piniginė bauda už tai, kad ji savo buvusio vyro naująją žmoną pavadino kumele. Jungtiniuose Arabų Emyratuose viešėjusiai britei grąžintas jos pasas ir ji galės grįžti į Didžiąją Britaniją, pranešė žmogaus teisių organizacija „Detained in Dubai“ („Sulaikyti Dubajuje“).

Organizacija siekė, kad 55 metų moteris būtų paleista. Britė prieš keturias savaites kartu su savo 14 metų dukterimi buvo sulaikyta, kai atvyko į Dubajų. Moteris čia norėjo dalyvauti savo buvusio vyro laidotuvėse. Pora išsituokė prieš kelerius metus.

Kai moteris prieš dvejus metus sužinojo, kad buvęs jos vyras Dubajuje vėl vedė, ji jaunavedžių nuotrauką feisbuke pakomentavo žodžiais: „Tikiuosi, tu, idiote, atsidursi po žeme. Tu palikai mane dėl šitos kumelės“. Naujoji vyro žmona tada kreipėsi į teismą dėl įžeidimo.

Pasak organizacijos, britei ketvirtadienį buvo skirta 3 000 dirhamų (725 eurų) bauda. JAE Įstatymai dėl nusikalstamumo internete yra vis kritikuojami užsienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Biedna zmogu nubaust Nedidvyriskumas, vat Gauja taip nubaustu tai sakyciau Pagarba , bijo tu gauju visi, todel ju niekas ir nebaudzia, Geda lietuvai, jezau kaip nekenciu lietuvos.

Tai kad lietuviškai visai gražu...

Tai kad lietuviškai visai gražu... portretas
Jei taip Lietuvoj, tai nieks nebūt galėjęs nubausti, nes net labai gražiai pavadino: prie žodžio "kūma" pridėjus maloninę priesagą, išeina "kūmelė", o jei ne suvalkietiškai tarsi, tai ir išeis "kumelė"... Va, ir išimk!

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Būtų pavadinusi arabiška veisline kumele,būtų gavusi premiją.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių