Netikėtumas tualete: unitaze tūnojęs pitonas įkando moteriai

59 metų Australijos gyventojai Helen Richards įkando unitaze tūnojęs vandeninis pitonas. Kaip praneša BBC, incidentas įvyko, kai pas gimines Brisbane viešėjusi moteris nusprendė pasinaudoti tualetu.

H. Richards žurnalistams sakė, kad, atsisėdusi ant unitazo, ji pajuto stiprų smūgį. „Aš pašokau, atsisukau ir pamačiau gyvį, panašų į vėžlį ilgu kaklu, šliaužiantį atgal į unitazą“, – pasakojo nukentėjusioji.

Teko kviesti profesionalią gyvačių gaudytoją, kad ši ištrauktų pusantro metro ilgio pitoną iš unitazo. Roplį sugavusi Jasmine Zeleny paaiškino, kad gyvatės dažnai slepiasi tualetuose, kai ieško vandens nusistovėjus karštiems orams.

Pasak jos, negilios H. Richards žaizdos buvo apdorotos antiseptiku.

„Deja, pitonui patogiausias išėjimas buvo užblokuotas, kai Helen atsisėdo ant unitazo, ir gyvūnas išsigando“, – pareiškė gyvačių gaudytoja žurnalistams.

Vandeniniai pitonai paplitę palei rytinės Australijos pakrantę. Jie nėra nuodingi, bet po jų įkandimų rekomenduojama pasiskiepyti nuo stabligės.

Australijoje dabar vasara, šalyje jau dvi savaites laikosi labai karšti orai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

E.

E. portretas
Čia kaip tame anekdote paie negrą sacharoje, sutikusį Aladiną: "Noriu būti Baltaodis, ilgu bybiu, turėti daug moterų ir vandens".

...

... portretas
Matyt, jį šeimininkė vietoj vibratoriaus naudojo. ;D

Tai vot

Tai vot portretas
PITONAS IŠKRYPELIS......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių