Šiurpinanti istorija: partrenktas ir palaidotas katinas sugrįžo namo

  • Teksto dydis:

Floridoje gyvenantis katinas Bartas pateko po automobiliu, buvo palaidotas, tačiau, atrodo, kad po kelių dienų prisikėlė iš numirusiųjų.

Pusantrų metų katinas buvo automobilio partrenktas anksčiau šį mėnesį Tampoje. Susisielojęs gyvūno savininkas negalėjo net pagalvoti apie savo augintinio laidojimą, todėl kaimyno paprašė atlikti šį darbą – iškasti negilų kapelį ir palaidoti augintinį.

Po penkių dienų, sausio 21-ąją, sužeistas, susivėlęs Bartas miauksėdamas sugrįžo prašyti ėsti.

„Iš pradžių mane tai išmušė iš koto, – pasakojo Bartą palaidojęs kaimynas Dusty Albrittonas (Dastis Olbritonas). – Aš tik žinojau, kad katinas buvo negyvas, o „Gyvūnų kapinės“ buvo tikros“.

Bartui buvo lūžęs žandikaulis, prakirsta akis ir sudraskytas veidas. Jis buvo netekęs daug skysčių ir alkanas, tačiau gyvas.

Katino savininkas Ellisas Hustonas (Elisas Hjustonas) pasimetęs nežinojo, ką turi daryti.

„Tai buvo neįtikėtina, – pasakojo jis laikarščiui „Tampa Bay Times“. – Anksčiau nieko panašaus nebuvau matęs“.

E.Hutsonas susisiekė su vietos organizacija „Tampos įlankos draugija“, kuri per medicininės pagalbos gyvūnams fondą „Save-A-Pet“ padės padengti Barto gydymo išlaidas.

Antradienį katinui buvo atlikta operacija – pašalinta sužalota akis, įtvirtintas žandikaulis ir įdėtas maitinimo vamzdelis – visa tai kainavo daugiau nei 1 tūkst. JAV dolerių.

Pasak agentūros direktorės Sherry Silk (Šeril Silk), Bartas atsigaus per maždaug šešias savaites ir tada su Hutsonu grįš namo.

„Jis murkia, nepaisant visų tų sužeidimų, – sakė Sh.Silk. – Negaliu net įsivaizduoti, kaip baisiai jis jautėsi. Jis tikrai nuostabus pacientas, mylintis katinas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klm

klm portretas
vargšas murkia ramindamasis iš skausmo iš streso.O gyvūnų agentūros direktorė džiūgauja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių