Siurprizas Zobovams: ant jų dvaro stogo karstėsi ožkos

"Tik neišsigąskit!". Toks elektroninis laiškas atskriejo šiuo metu Plungėje su "VIP Cirkas" po Lietuvą gastroliuojančiai Agnei ir Mykolui Zobovams. Po dviem žodžiais buvo prisegtos dvi nuotraukos: ant cirko artistų dvaro stogo karstėsi jų ožkos.

Elektroninį laišką iš Rokiškio rajone Zobovų dvarą ir ūkį prižiūrinčio ūkvedžio pirmadienį gavusi Agnė nusijuokė: "Tai buvo linksmas siurprizas".

Obelių seniūnijoje, Kraštų kaime seną dvarą įsigiję Zobovai turi ir savo ūkį: karvių, vištų ir septynias ožkas.

Kaip ožkos galėjo užsikarti ant dvaro stogo?

"Ožkos mūsų teritorijoje vaikščioja palaidos. Dvaro laiptais jos gali užlipti į antrą aukštą. Bet iš ten jos turi praeiti kambariuką, po to siaurais, senais, patrūnijusiais balkiais tapu tapu ir į balkoną. O iš ten kažkaip užsikabaroti ant stogo, – juokėsi Plungėje, o vėliau Šilalėje su cirko programa gastroliuojanti Agnė. – Kitaip – neįmanoma. Juk ne ateiviai jas užkėlė ant stogo."

Agnė ir Mykolas Zobovai neseniai įsigijo 1892 metais Juozo Tupalskio statytą dvarą, iš kurio dabar likusios tik sienos.

Tačiau po kelerių metų senas pastatas atgims naujam gyvenimui, o aplinkui esančioje teritorijoje, tarp medžių ir griovių, Zobovai ketina įrengti įspūdingą žvėrių safari.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ožkos

ožkos portretas
visur užlipa.Mačiau kaip ožiukai užšoko ant šiltnamio. Kojytėm prabedė plėvelę ir pakibo.Šeimininkė vos iškėlė neklaužadas....

hmm

hmm portretas
ožkos labai smalsios

Jurka

Jurka portretas
pralinksmino popietę:))))))))))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių