Stebuklas: mirusiu paskelbtas kalinys prabudo prieš pat skrodimą

  • Teksto dydis:

Vieno Ispanijos morgo darbuotojai ne juokais išsigando, kai jiems ruošiantis atlikti neseniai atvežto kalinio skrodimą, šis prisikėlė tiesiog ant jų stalo, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Vyras, kurio pavardės pareigūnai neskelbia, sekmadienį maždaug 8 val. vietos (9 val. Lietuvos) laiku buvo rastas be sąmonės kalėjime netoli Ispanijos šiaurinio Ovjedo miesto. Trys gydytojai „nustatė, kad jis nerodo gyvybės ženklų“, sakė atstovė spaudai naujienų agentūrai AFP.

Pasak ispanų žiniasklaidos, netikėtai atsigavęs kalinys yra 29 metų Gonzalo Montoya (Gonsalas Montoja), kalėjime atsidūręs už metalo laužo vagystę.

Jis buvo nuvežtas į Ovjedo teismo medicinos institutą, bet atsibudo kaip tik tuo metu, kai patologai jau ruošėsi atlikti jo skrodimą, pasakojo vyro tėvas Jose Carlosas Montoya (Chosė Karlosas Montoja).

„Jis suprato, kad jį ima iš maišo tam, kad paguldytų ant stalo ir atliktų skrodimą“, – sakė jis žurnalistams. Medikai jau buvo pažymėję Gonzalo kūną tose vietose, kuriose rengėsi atlikti pjūvius.

Ispanijos kalėjimų priežiūros tarnyba ir Astūrijos regiono, kuriam priklauso Ovjedas, vyriausybė dėl šio įvykio pradėjo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Europa

Europa portretas
Liėtuviai arba lenkai gyditojai buvo.

Nrpavyko

Nrpavyko portretas
planas pabegti?:))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių