Vyras vos neužduso, kai pati žuvis įšoko jam į gerklę

  • Teksto dydis:

Britų paramedikams teko gelbėti vyrą, kuris vos neužduso užspringęs paties sugauta gyva į plekšnę panašia žuvimi, įšokusia jam į gerklę.

Kaip praneša Pietvakarių Anglijos greitosios pagalbos tarnyba, spalio 5 d. medikai gavo iškvietimą į prieplauką pietiniame Bornmuto mieste. Atvykęs ekipažas ten rado 28 m. vyrą, kuriam buvo sustojusi širdis.

Aplinkiniai paaiškino, kad norėdamas pajuokauti žvejys prie burnos prikišo 14 cm ilgio jūrų liežuvį, kuris išsprūdo iš rankos ir įšoko į gerklę, ir užblokavo oro patekimą į plaučius.

Vienas medikų, Mattas Harrisonas (Metas Harisonas) sakė iš pradžių bandęs ištraukti žuvį pincetu, „nors (gerklėje) strigo žuvies žiaunos ir dygliai“. Tai pasirodė esanti nelengva užduotis – ištraukti pavyko tik per šeštą bandymą.

Greitosios pagalbos tarnyba ketvirtadienį informavo, kad išgelbėtas vyras „jokių ilgalaikių pasekmių“ dėl patirtos nelaimės neturės.

Pasak meškeriotojų klubo atstovo, nukentėjęs vyras „bučiavo žuvį, o ši įšoko jam į gerklę; mat esama tokios tradicijos – pabučiuoti pirmąją sugautą žuvį“.


Šiame straipsnyje: žuvisjūrų liežuvis

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
daugiau su žuvimis nesibučiuos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių