Apdovanoti ypatingų drabužių dizaineriais tapę Kauno moksleiviai

  • Teksto dydis:

Saugumas ir mada du visiškai puikiai suderinami dalykai – tai puikiai įrodė Kauno miesto ir rajono moksleiviai, kurie antradienį, kovo 6 d., Kauno apskrities pareigūnų organizuotame renginyje „Su atšvaitu saugus ir madingas“ pristatė savo kurtas drabužių, aksesuarų kolekcijas su šviesą atspindinčia medžiaga.

Visų moksleivių sukurtos kolekcijos išties pabrėžė šviesą atspindinčio elemento efektyvumą – kostiumai buvo išskirtinai ryškūs, o vaikai dėvintys tokias aprangas tamsiu paros metu tikrai būtų gerai matomi. Visų devynių dalyvaujančių mokyklų komandų pasirodymai buvo išties originalūs ir išradingi. Vienos komandos pristatinėdamos savo kolekciją bandė sužavėti šokiu, kitos – vaidinimu. Kitos komandos bandė įsijausti į tikrų modelių vaidmenį eidami raudonuoju kilimu lyg tikri mados namų atstovai.

Išrinkti geriausias šių metų konkurso „Su atšvaitu saugus ir madingas“ komandas buvo pakviesta gausi komisija, kurią sudarė UAB „Vyčio komisarai“ atstovas, Vilko kartodromo, „Hegelmann Transporte“ ir „Kūrybos kampas 360“ atstovai, Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnės bei kitų įstaigų atstovai. Nuspręsti, kas laimėjo šį konkursą buvo išties nelengva, kadangi visos pristatytos kolekcijos buvo labai originalios ir besiskiriančios viena nuo kitos.

Įvertinus visų komandų pasirodymus, išrinkti konkurso „Su atšvaitu saugus ir madingas“ nugalėtojai: I vietą užėmė Juozo Grušo meno gimnazijos komanda „Stick men“, II – Simono Daukanto progimnazijos komanda „Daukantukai“, III – Kauno r. Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos komanda „Linksmi ir matomi“. Taip pat apdovanoti ir IV vietą laimėję moksleiviai – Kauno Petrašiūnų progimnazijos komanda „SPM“. Kitos komandos taip pat neišvyko tuščiomis – visos gavo simbolinius prizus.

„Visų jūsų idėjos ir jų įgyvendinimas – nuostabūs, visi komisijos nariai sužavėti jūsų pasirodymais bei kurtais drabužiais ir aksesuarais su šviesą atspindinčiais elementais. Visi jie verti prizinių vietų“, – kalbėjo Kauno apskr. VPK pareigūnė. Pareigūnai primena, kad kelyje mes turime saugoti ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius. Pėsčiasis, dėvėdamas atšvaitą ar kitą šviesą atspindintį elementą tamsiu paros metu, gali būti matomas jau iš kelių šimtų metrų, tad ne tik patys juos dėvėkime, bet ir paraginkime šalia esantį, kad visi kelyje būtume saugūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

susidomejusi

susidomejusi portretas
Dizaineriai apdovanoti, o imone parupinusi atsvaitine medziaga net nepamineta.... Geda organizatoriams !

WWW

WWW portretas
Mums liūdna, kad nei karto nepaminėjote tų, kurie jums surinko tą atšvaitinę medžiagą. Daugiau nerinksim!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių