Bėgo paskui savo savo Valentiną

Sekmadienį Kačerginės Nemuno žiede buvo netradiciškai paminėta šv. Valentino diena. Maždaug 400 įsimylėjėlių, sutuoktinių, draugų, vaikų ir net šunų dalyvavo renginyje „Pagauk Valentiną“ ir bėgo trasa, kuria anksčiau važiuodavo tik automobiliai.

Mėgėjai ir profesionalai, sekmadienio popietę nusprendę aktyviai praleisti dieną, galėjo rinktis bėgti 5 arba 10 kilometrų, bėgti po vieną arba porose. Vienos jų išsiskyrė ir finišo liniją pasiekė atskirai, taip pagerindamos bendrą savo rezultatą, kitos trasą nubėgo lėčiau, bet susikabinusios.

Viena pirmųjų finišą pasiekusių porų – Viktorija Varnagelytė iš Vilkaviškio ir Ramūnas Vilčinskas iš Kačerginės – gyvenime nėra pora, bet nusprendė susiporuoti specialiai šiam bėgimui. Kaunietis Marius Dijokas pirmiausia trasą įveikė vienas, o po to prisijungė prie draugės ir finišą kirto abu.

Draugai Martynas ir Ramvydas, mėgstantys pabėgioti laisvalaikiu, džiaugėsi linksmu bėgimu, tik buvo nustebę nemažu kalnu, kurį reikia įveikti trasoje. „Tokio kalno nesitikėjau“, – juokėsi Martynas. Su trasos ypatumais, ko gero, nebuvo susipažinęs nė vienas bėgikas, todėl, kad anksčiau čia niekada nėra vykęs bėgimas.

Mama Rasa 5 kilometrus nubėgo veždama vėžimėlyje dukrą. „Vyras tai maratono bėgikas, jis vaiko neveš, o aš irgi noriu bėgti“, – juokėsi Rasa, kuri, jei tik leidžia sąlygos ir yra geras kelias, su dukra taip pasportuoja ir dažniau.

Šventinėje trasoje sekmadienį galima buvo išvysti ir dar vieną vaiką – maždaug penkerių berniukas 10 kilometrų bėgo kartu su tėčiu, nė kiek neatsilikdamas nuo jo tempo. Finišą kartu su bėgikais įveikė ir itin entuziastingai nusiteikęs šuo, kuris taip džiaugėsi švente, kad nebuvo aišku, kas jo šeimininkai.

Po bėgimo vyko dar vienos varžybos. Jau spėję atsigauti arba jėgų taip ir nepraradę bėgikai dalyvavo merginų nešimo rungtyje. Maždaug šimto metrų trasą visi dalyviai įveikė saugiai ir žmonos bei merginos sėkmingai įveikė finišą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
labai nuotaikingos nuotraukos.puikus jaunimas smagiai leido laika

šulcas

šulcas portretas
Kauniečiai skaito istorija ir žino,koks buvo taip vadinamas šv.Valentinas.Pagal kažkieno sukurta legenda viskas labai gražu:paslapčia tuokė jaunuolius kurie nenorėjo eiti į karą su gotais,nes vedusieji galėjo likti su šeima.imperatoriaus įsakimu šv. Valentinas buvo suimtas ir pasmerktas mirčiai,kad būtų gražesnė legenda pasirodo pas jį buvo ir mylimoji.Klausimas:ar vienuolis galėjo turėti merginą apie kurią visi žinojo.Iš tikrųjų šv. Valentino dieną sugalvojo prekybininkai,kad parduotu kuo daugiau prekių,o vardą pasiskolino iš amerikono,kuris keldavo orgijas per savo gimtadienį

kaunadienis rimtai serga?

kaunadienis rimtai serga? portretas
vakar sausakimšoje Žalgirio arenoje buvo nuostabus renginys Valentinas kitaip, buvo susirinkę tūkstančiai linksmų superinių jaunų žmonių, apie tai rašo visi save gerbiantys portalai. O kaunadieniui tai neįdomu, nes neužsakyta????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių