Bilietai tirpsta: skelbiamas papildomas šou ant ledo

  • Teksto dydis:

Šiandien prasidėjo prekyba bilietais į papildomą šou ant ledo „Ledynmetis Live!“ pasirodymą. Visai šeimai skirto nuotaikingo šou papildomas pasirodymas vyks gruodžio 13 d. Iš viso Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 12-14 d. bus surengti keturi pasirodymai.

„Nors iki „Ledynmetis Live!“ pasirodymų Kaune dar daugiau nei dvi savaitės, į du numatytus šou jau parduoti visi bilietai. Bilietų sparčiai mažėja ir į trečiąjį šou. Matome, kad artėjant šou datai, o kartu ir Kalėdoms, susidomėjimas „Ledynmetis Live!“ sparčiai auga. Žmonės nori padovanoti gražią ir įsimintiną šventę savo vaikams, nemažai pradinių klasių moksleivių ir darželio grupių taip ketina atšvęsti didžiąsias metų šventes“, – vardina šou „Žalgirio“ arenoje organizuojančios kompanijos „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc ir džiaugiasi, jog trupė sutiko paskelbti papildomą pasirodymą.

Beje, Kauno gyventojai ir svečiai jau mezga pažintį su legendiniu animacinio kino filmo „Ledynmetis“ herojumi vovere Skretu. Simpatiškasis Skretas ne tik pasirodo netikėčiausiose miesto vietose, renginiuose, bet ir padeda krepšinio klubo „Žalgiris“ žaidėjams.

Vakar Skretas apsilankė žalgiriečių treniruotėje ir kurį laiką įdėmiai stebėjęs krepšininkų žaidimą bei pasiruošimą būsimoms rungtynėms, nusprendė, jog nuo šiol bus aistringas ir ištikimas krepšinio fanas. Tiesa, su krepšininkais išbėgti į aikštelę Skretas nesiryžo, tačiau pažadėjo tai padaryti, kai Lietuvoje susirinks visa jo komanda – mamutai Menis ir Elė, tigras Diegas, tinginys Sidas ir kiti herojai, kurių laukiama net 40.

Patys žalgiriečiai taip pat liko nustebinti netikėto svečio ir vienbalsiai tikino, jog pasirodžius Skretui treniruotė tapo linksmesnė – per pertraukėles ne vienas prisiminė smagias animacinio filmo akimirkas.

Šou ant ledo „Ledynmetis Live!“ atkartos animacinio kino filmo siužetinę liniją, tačiau jame pasirodys ne tik senieji, bet ir nauji „Ledynmečio“ personažai. Sakoma, jog herojų kostiumai, dekoracijos tokie tikroviški, kad žiūrovas jaučiasi tarsi atsidūręs kino filmo filmavimo aikštelėje. Be to, įspūdžius ir geras emocijas sustiprina akrobatiniai triukai, choreografija ir, žinoma, specialieji efektai.

Bilietus į šou ant ledo platina „Ticketpro“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
tegul į ledo areną atvyksta. Vaikams nuotaikas per treniruotes pakels :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių