Būrys žymių aktorių apie seksą pasakos kitaip

  • Teksto dydis:

„Kitoks Teatras“ pristato komediją itin provokuojančiu pavadinimu ,,Užsiimkime meile. Ačiū, su malonumu!”. Tikitės, kad spektaklyje išvysite visą Kamasutros vadovėlį? Nustebsite išvydę – komedija visai ne apie tai.

Spektaklyje vaidinantis aktorius Arūnas Sakalauskas pritaria spektaklio kūrėjų komandai – nuotaikingoje premjeroje besitikintieji Kamasutros scenų, jų nepamatys, nes tai žymiai giliau panerti siūlantis, bet komedijos žanrui būdingų bruožų nepamirštantis spektaklis.

„Koks mano kuriamas profesorius? Įvairialypis. Daugiau nieko detalizuoti negaliu, nes esu linkęs manyti, kad jei daug pripasakosi, gali viskas gautis ne taip, kaip planavai“, – sakė A. Sakalauskas, pridurdamas, jog tai ne vienintelis prietaras, kurio jis paiso.

Herojai išsiaiškins, kad tikrasis seksas prasideda dar gerokai iki jo. Tai tik viena meilės išraiška. Režisierius A. Lebeliūnas cituoja Gabriel Garcia Marquez, sakydamas, kad ,,seksas tai vienintelė paguoda, meilės ir šilumos stokojantiems žmonėms”.

Spektaklis atskleis, kad mylėjimasis tai mokslas, todėl pirmiausiai reikia išmokti teorinių pagrindų. Tada seks istorija, socialiniai aspektai, fiziologija ir psichologija, technika ir higiena, pratimai, balso treniruotės, atsipalaidavimas ir eurofijos žiupsnelis…

„Vyro” vaidmenį spektaklyje vaidinantis aktorius R. Šimukauskas sako, kad „spektaklis patiks visiems, kurie bent kartą užsiiminėjo seksu.” O „žmonos” vaidmenį sukūrusi aktorė Neringa Nekrašiūtė teigė, kad ,,į spektaklį turėtų ateiti poros, kurių santykiai atšalę, taip pat visi, kurie nori pasitikrinti savo santykius, ar galvoja, kad viską žino apie seksą”.

Gerai pagalvokime, prieš kviesdami ką nors į spektaklį, nes tai daugiau nei užuomina. Kuklesnius spektaklis privers raudonuoti, tačiau abejingų tikrai nepaliks, sako kūrėjai.

Komedijoje aktoriai Inga Norkutė, N. Nekrašiūtė, Arūnas Sakaluskas, Arvydas Dapšys, R. Šimukauskas, Taura Kvietinskaitė, Aurelija Tamulytė kuria komišką situaciją, kurioje atsiskleidžia paprastų žmonių noras pasikalbėti ir daryti žemiškus dalykus, tačiau visa tai veda link visiško nesusikalbėjimo ir absurdo.


Vieta ir laikas: gegužės 10 d. 18 val. „Girstučio” kultūros centre.

Režisierius: Arvydas Lebeliūnas.

Dailininkė: Inga Kažemėkienė-Žukauskienė.

Spektaklio trukmė: 1 val. 40 min.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Teorija, brolau, sausa šaka, vien praktikos vaisingas medis žydi".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių