Diskusija apie miestą ir jo galimybes (kviečia registruotis)

  • Teksto dydis:

"Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022" kviečia į pirmąjį tarptautinį forumą, kuriame bus pristatoma Europos Komisijos vykdoma Europos kultūros sostinių programa ir skatinamas tarptautinis kultūros sektoriaus bendradarbiavimas.

Jau gegužės 18–19 d. "Žalgirio" arenoje šia proga susirinks kultūros sektoriaus profesionalai, buvusių, esamų ir būsimų Europos kultūros sostinių atstovai, politikai, menininkai ir visuomenės veikėjai iš Lietuvos ir net penkiolikos kitų ES šalių.

Visi jie kvies diskutuoti apie kultūros kuriamą poveikį miesto raidai, inovatyvius tarpsektorinio ir tarpinstitucinio bendravimo modelius, kultūros prieinamumo didinimo strategijas ir auditorijos įsitraukimo galimybes.

Nemokamo dvi dienas truksiančio forumo metu bus galima ne tik išgirsti įdomias miestų sėkmės istorijas, inovatyvius kultūros projektus pristatančių pranešėjų kalbas, bet ir dalyvauti unikalioje seminarų programoje, kurioje tarptautinėmis patirtimis dalysis auditorijų plėtros ir bendruomenių kultūros ekspertai. Be to, bus galima išgirsti apie tarptautinio bendradarbiavimo galimybes ir gerąsias kultūrinių projektų patirtis.

 

 

Forume pristatomi tarptautiniai pavyzdžiai palies projekto "Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022" programai svarbias temas, todėl tai bus galimybė apmąstyti Kauno laukiančias galimybes ir pokyčius artėjant Europos kultūros sostinės metams, pasimokyti iš kitų Kultūros sostinių patirčių, užmegzti įdomius kultūrinius saitus ir praplėsti tarptautinių partnerių ratą.

Renginys vyks gegužės 18–19 d. Kauno "Žalgirio" arenos amfiteatre. Visi pranešimai sinchroniškai bus verčiami iš / į lietuvių ir anglų kalbas. Renginys nemokamas.

Detalesnė informacija, naujienos ir registracija adresu: www.forumas.kaunas2022.eu (registracija veiks iki balandžio 30 d.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puse miesto israusta

Puse miesto israusta portretas
o dabar tik sugalvojo daryti diskusija apie miestą ir jo galimybes. WTF.!!!??? Kas cia per kultura???

ach

ach portretas
siandien Girstutyje- ACH SPEKTAKLIO- IDIJOTAS PREMJERA. o PARKO BIBLIOTEKOJE-susitikimas su V>USACKU- :DDDDD,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių