„Dovanų miestelis“ sugrąžins meilę ir gerumą

  • Teksto dydis:

Ar teko didžiosioms metų šventėms pasiruošti per vieną dieną? Ar teko dalyvauti tokiame renginyje, kuriame prisimintumėte ir pajustumėte tikrąją švenčių prasmę? Jau šį sekmadienį Kauno sporto halėje vyksiantis nemokamas kalėdinis renginys „Dovanų miestelis“ sugrąžins meilę ir gerumą į jūsų širdis.

Renginio organizatorė Meda Kišonė tvirtina, kad „Dovanų miestelis“- renginys, skirtas ne tik dovanų paieškoms, bet ir kūrybai, šiltam bendravimui, stipresniam tarpusavio ryšiui. Čia lankytojų lauks išskirtinė programa, kuri neleis nuobodžiauti visą dieną.

Renginio metu vyks didžiulės dirbtuvės, kurių bus net 11. Kūrybinių dirbtuvių metu su visa šeima galėsite išmokti nusipinti kalėdinius vainikus, dalyvauti eksperimentinėse kaligrafijos dirbtuvėse, pasigaminti kalėdinius žaisliukus ir atvirukus, susikurti asmeninius puodelius, atšvaitus, knygų skirtukus, netgi nemokamai susipakuoti dovanas arba išmokti sveikai pasigaminti maistą šventiniam stalui. Taip pat bus skiriamas dėmesys ir beglobiams gyvūnams. Vyks dirbtuvės, kuriose iš senų megztinių bus gaminami gultukai gyvūnų prieglaudų augintiniams. Renginio organizatorė tokių didelių dirbtuvių sumanymą įvardija ne tik kaip patį procesą. „Juk visuomet maloniau gauti rankų darbo dovanėlę pagamintą su meile, arba tiesiog turėti kalėdinį atributą pasigamintą paties“, – šypsosi Meda.

Renginyje netrūks ir nuotaikingų pasirodymų scenoje: koncertuos kolektyvai „Medutis“, „Easy“, „M2“, „Ritė Bitė“ ir kt., energingus šokių pasirodymus pristatys šokių studijos „Gamers“ ir „EmiDanz“, taip pat išvysite modelių mokyklų „Catwalk“ ir „Mažoji Mis“ naujausias drabužių ir aksesuarų kolekcijas.

„Dovanų miestelio“ organizatorė M. Kišonė kviečia prisidėti ir prie kalėdinės akcijos „Dovanokim vaikams Kalėdas“. „Kalėdinės akcijos metu, bendradarbiaujant su labdaros ir paramos organizacija, viešąja įstaiga „Ištiesk pagalbos ranką“, kviesime visus gerus žmones dovanoti savo vaikučių nenaudojamus, arba naujus žaislus, knygas, žaidimus, saldainius ir kitas dovanėles sunkiai gyvenančių šeimų vaikams. Mums tai atrodo smulkmena, tačiau šiems vaikučiams tai yra labai daug, todėl nebūkime abejingi. Viešosios įstaigos „Ištiesk pagalbos ranką“ stende, kurį rasite prie scenos, viso renginio metu priimsime dovanas ir būsime labai dėkingi“.

Na ir žinoma, kaipgi Kalėdos be dovanų. O jų renginyje bus tikrai labai daug ir įvairių. Daugiau nei 100 dalyvių iš visos Lietuvos, turės ką pasiūlyti kiekvienam apsilankusiam. „Norėjosi suorganizuoti tokį renginį, kuriame sau dovanėlę rastų kiekvienas: tiek jaunas, tiek vyresnis, tiek mažiau, tiek daugiau uždirbantis žmogus“, – pasakoja organizatorė. „Dovanų miestelyje“ prekių asortimentas bus labai įvairus: pradedant nuo kosmetikos, namų dekoro, drabužių ir papuošalų, baigiant knygomis, žaislais, skanumynais ir t. t. Kol tėveliai dairysis kalėdinių dovanų, vaikučiai galės linksmintis vaikų užimtumo zonoje kartu su „Linksmas lagaminas“ personažais.

„Kainos čia tikrai „nesikandžios“, tad nuoširdžiai visus kviečiu apsilankyti ir išsinešti tik geriausias emocijas“, – šypsosi „Dovanų miestelio“ organizatorė M. Kišonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių