Dviračių mėgėjus vėl suvienys Kauno dviratininkų paradas

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė kartu su VšĮ „Dviratai" visus dviračių mėgėjus su šeimomis ir draugais kviečia dalyvauti tradiciniame Kauno dviratininkų parade, kuris vyks šį šeštadienį, rugsėjo 21 d. Tai – vienas iš svarbiausių šį pirmadienį prasidėjusios Europos judriosios savaitės akcentų Kaune.

Renginio pradžia – 11 val. Laisvės alėjoje, prie Muzikinio teatro sodelio. Dalyviai turės galimybę prisiminti saugaus eismo taisykles, dalyvauti Europos judriajai savaitei skirtoje akcijoje „Švarus oras – tavo laikas veikti", paminėti jubiliejinius S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą metus, apsilankyti Lietuvos aviacijos muziejuje, pasigrožėti senųjų dviračių mėgėjų eksponatais. Įveikę 18 km maršrutą Kauno gatvėmis ir dviračių takais, dviratininkai finišuos prie Aleksoto seniūnijos, kur jų lauks gardi košė ir karšta arbata.

Kasmet rugsėjo 16-22 dienomis vis daugiau Europos miestų prisijungia prie tarptautinės iniciatyvos – Europos judriosios savaitės. Šios savaitės metu žmonės skatinami mažiau naudotis asmeninėmis autotransporto priemonėmis, daugiau vaikščioti pėsčiomis, važiuoti visuomeniniu transportu, dviračiais ar kitomis bevariklėmis transporto priemonėmis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SSaulius

SSaulius portretas
Vazinekites ir toliau,o tuo tarpu valdzia priima istatymus priverciancius viltis liemenes,salmus,netvarko taku ir siaip bando isguiti mus is miesto.O jus ir toliau vazinekites,kol dar galite. uz savo teises reikia kovoti,o ne kolaboruoti vazinejant su valdziazmogiais.

LIETUVOS ŽEMĖ (referendumas)

LIETUVOS ŽEMĖ (referendumas) portretas
Citata. "Po Kovo 11-osios, turbūt balandžio kažkur vidury, buvo pirmą kartą siūloma keisti laikiną pagrindinį įstatymą ir leisti pirkti žemę užsieniečiams. Šitą pasiūlymą išnešė į posėdį tuometinis aukščiausiosios tarybos pirmininkas Vytautas Landsbergis." Signataras Rolandas Paulauskas. Todėl, Vytautas Landsbergis yra bemaž pats svarbiausias LIETUVOS pardavėjas, LIETUVOS naikintojas. Dabar konstitucija yra pakeista seime be tautos valios taip, kad LIETUVOS piliečiai neteko prigimtinės teisės į protėvių išsaugotą savąją žemę, o sukčiai galės laisvai ją išparduoti užsieniečiams. Referendumu stabdykim sukčių sumanytą LIETUVOS žemių išpardavinėjimą užsieniečiams. Tuo pačiu yra siekiama: -sumažinti parašų skaičių nuo 300000 iki 100000, kad inicijuoti referendumą; -įteisinti privalomą referendumą dėl žemės gelmių turtų panaudojimo. Dėl parašų rinkimo lapų kreiptis va čia zemesvardu.lt/kontaktai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių