Dž. Butkutė apie artėjantį koncertą Kaune: tai – didžiulė atsakomybė

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 14 dieną Lietuvos popmuzikos karalienė Džordana Butkutė surengs vienintelį šių metų pasirodymą Kaune – kartu su šėlstančiais klausytojais ji pradės naująjį lofto „Gargaras“ sezoną.

Praėjusiais metais scenos jubiliejų atšventusi, tūkstančius žmonių į savo koncertus pritraukianti atlikėja pripažįsta, jog koncertuodama Kaune visuomet jaučia didesnį jaudulį nei kur kitur.

„Kaune gyvenu jau beveik trisdešimt metų, tad šis miestas man namai, – pasakoja Džordana. – Visgi čia, prieš savus žmones, jaučiu didžiausią atsakomybę – nenoriu padaryti nė mažiausios klaidos ir stengiuosi parodyti viską, ką turiu geriausio. Daug dirbame ir stipriai ruošiamės šiam vakarui, todėl tikiu, jog vienintelis šių metų koncertas Kaune bus išties įsimintinas.“

Penktadienį „Gargare“ prie atlikėjos prisijungs dar 8 žmonės – muzikantai, kurie ją koncertuose lydi nuo pat 2014-aisiais įvykusio sugrįžimo į didžiąją sceną. Tą vakarą ji žada gerbėjus džiuginti visų laukiamais ir mylimais hitais, su kuriais užaugo ne viena karta, tačiau paerzins ir naujomis, dar niekur neįrašytomis dainomis. Džordana užsimena, jog jeigu viskas vyks pagal planą, šios dainos dar šiemet turėtų sugulti į naują albumą.

Nors atlikėja dažniausiai koncertuoja milžiniškose erdvėse, visgi ji pripažįsta, kad mažesniuose klubuose koncertai būna daug šiltesni.

„Koncertai arenose turi vieną minusą – žmonės yra toli, tad ir kontaktas su jais užmezgamas sunkiau, – sako atlikėja. – Mažesnės erdvės žavios savo atmosfera – čia dainuodama matau savo klausytoją, jis yra arti. Mes dalinamės viena energija, jaučiame vienas kito emociją, o būtent tas grįžtamasis ryšys man yra labai svarbus.“

Dėl rekonstrukcijai uždarytos Brastos gatvės, į koncertą rekomenduojama atvykti be automobilių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
Pas koki plastikos chirurga lankosi Butkute? Siaip gkaletu toliau dainuoti senuoju stiliumi, nes tos elektrines gitaros jai visai ne i tema.

pritariu

pritariu portretas
Labai charizmatiška dainininkė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių