„G&G Sindikatas“ „Žalgirio“ arenoje surengė siurprizų vakarą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą šalies hiphopo kumštis „G&G Sindikatas“ Kauno „Žalgirio“ arenoje pradėjo koncertų turą „Uždegti šviesą“.

"Koncertą pavadinote „Uždegti šviesą“, nes pastaruoju metu visas pasaulis perpildytas įtampos ir pykčio. Labai dažnai žmonės renkasi nebe pozityvius, o negatyvius sprendimo kelius. Norime, kad šviesos būtų daugiau, apie tai ir kalbame savo koncertuose", - sakė grupės narys Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

„Tai bus siurprizų kupinas vakaras“, – prieš koncertą žadėjo „G&G Sindikatas“. Taip ir buvo.

Gerbėjus stebinti grupė pradėjo nuo scenografijos. Šiam koncertui „G&G Sindikato“ vyrai pasirinko neįprastą sceną – jis buvo sudaryta iš kelių dalių ir priminė vieną svarbiausių Lietuvos valstybingumo simbolių – Gediminaičių stulpus. „Praeito koncerto simbolis buvo baimė, šių yra šviesa. Kumštis yra mūsų grupės ir visų koncertų simbolis, o šiemet pasirinkta kitokia scenos forma yra viena visumos detalė“, – paaiškino grupės.

 Penktadienio vakarą arenoje stovėjo kelios scenos, nes ant vienos grupė tiesiog nebeįsitenka.

Į koncertinę programą grupė įtraukė net aštuonis kūrinius iš naujausio savo albumo „99“. Keletui kūrinių nuzikantai pritaikė visiškai naujas aranžuotes, jos suteikė naujų spalvų ir kampų.

 Šį vakarą „G&G Sindikatas“ scenoje turėjo vaizdo ekranus, kurie, lyginant su pernai metais, užimė daugiau nei dvigubai didesnį plotą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

daininykas

daininykas portretas
Kodel internautai taip "myli" šitus bedančius bomžus.O todėl,kad šudą mala-gėda vadintis" daininykais"...

klausimas

klausimas portretas
kodėl tokiam gyvenimo pajacui ir Jakilaičio propagandos skleidėjui skiriama tiek dėmesio ?

man patiko

man patiko portretas
nepatikusiems--2 kirkorovo koncertai-sporto haleje-galite suspeti dar siandien
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių