Ilgai lauktas „Queen“ koncertas – jau šiandien

  • Teksto dydis:

Šiandien legendinė britų roko grupė „Queen“ surengs pirmąjį koncertą Lietuvoje ir išleis jubiliejinį albumą. Vakar į Vilnių atvykę grupės muzikantai ne tik ruošiasi vakaro koncertui Kaune, bet ir pristato ypatingą leidinį.

Didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje vyksiančio koncerto data sutapo su svarbia sukaktimi: šiandien pasirodė jubiliejinis grupės albumas „News Of The World“. Specialus leidinys yra skirtas vieno geriausio „Queen“ albumo 40-mečiui pažymėti – „News Of The World“ originalas pasirodė 1977 m.

Paskutinius bilietus į vienintelį Baltijos šalyse vyksiantį „Queen“ koncertą Kaune galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete.

Naujai išleistas „News Of The World“ albumas išsiskiria įspūdingu turiniu. Specialioje pakuotėje melomanai ras 3 CD: originalų albumą, iš alternatyvių dainų versijų sudarytą albumo versiją „Raw Sessions“ ir papildomą CD su iki šiol niekur neskelbtais įrašais.

Ypač išskiriama „Raw Sessions“ albumo versija, kur atsidūrė naujai suskambėjusios visos 11 originalaus albumo dainų. Daugumoje kūrinių skamba iki šiol negirdėtos vokalo partijos ir instrumentuotės. Daugeliui melomanų negirdėta klasikinės dainos „We Are The Champions“ versija – šis kūrinys pirmąkart yra išleistas pilnos trukmės. „Raw Sessions“ albumo dainoje „All Dead, All Dead“, kurią originaliai sudainavo Brian May, skamba paties Freddie Mercury balsas.

 

 

„Queen“ jubiliejiniame leidinyje taip pat yra analoginiu būdu perrašyta originali albumo vinilo plokštelė, kurioje įamžinti neapdoroti įrašai iš analoginiu būdu įrašytų juostų. Didžiausi grupės fanai jau dbar gali džiaugtis trimis plakatais ir 60 puslapių bukletu su iki šiol nepublikuotomis nuotraukomis. Taip pat, jubiliejiniame albume yra DVD diskas, kuriame įamžintas valandos trukmės dokumentinis filmas iš grupės gastrolių Jungtinėse Amerikos Valstijose – „Queen“ : The American Dream“.

Vienintelį Baltijos šalyse grupės „Queen“ koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.


Šiame straipsnyje: QueenkoncertasŽalgirio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

apsurdas

apsurdas portretas
pasiziuri veteranai atvaziavo .k

Nesakau

Nesakau portretas
kad bus neįdomu, viskas turėtų būt ok, bet nereikia maišyt grojimo ir tikro vokalisto dainavimo, per kurį ši garsi grupė ir tapo viena įžymiausių.

yes

yes portretas
"tikrieji lyderiai" amžinai negyvena. Miršta VISI. Be to, dainas kūrė ne Mercuris, o Bryan May, kuris (originalas) gros koncerte. Galvoju, kad dauguma Queen dainų skambės ir po daugelio metų, kai nė vieno "originalo" nebebus. O dainos yra ir bus - nesvarbu kas jas atliks. Eisiu į koncertą klausyti dainų, gėrėtis puikiu šou. Ir kitiems rekomenduoju. Gal visi norintys tik "originalų" ir apie Mocarto ar Bacho muziką tą patį sako? Ką čia tas neoriginalas vargonais groja? Juk Bacho nebėra...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių