J. Krėpšta apdovanotas garbės ženklu „Nešk savo šviesą ir tikėk“

Kultūros ministerijos aukso garbės ženklu „Nešk savo šviesą ir tikėk“ antradienį apdovanotas Kauno valstybinės filharmonijos vadovas, kultūros veikėjas Justinas Krėpšta.


Aukščiausias Kultūros ministerijos apdovanojimas J. Krėpštai įteiktas už svarų indėlį ir ypatingus nuopelnus Lietuvos kultūrai ir menui, už iniciatyvas, inspiruojančias bendruomenę pozityviai veiklai, už asmeninę atsakomybę, kuriant kultūrinę ir dvasinę aplinką, sakoma Kultūros ministerijos pranešime.

Garbės ženklą J. Krėpštai įteikė kultūros viceministrė Gintautė Žemaitytė.

J. Krėpšta jau trisdešimt metų vadovauja Kauno valstybinei filharmonijai, taip pat yra vieno didžiausių ir žinomiausių klasikinės muzikos festivalio - Pažaislio muzikos festivalio sumanytojas ir jo koordinatorius.

Už nuopelnus Kauno miestui 2001 m. J. Krėpšta apdovanotas „Gerumo plyta“, 2005 m. - antrojo laipsnio Santakos garbės ženklu, 2009 m. - Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino medaliu, 2009 m. - Kauno apskrities viršininko garbės ženklu.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veritas

Veritas portretas
Pastaruoju metu sie zenkliukai turi menkaverti rezonansa visuomeneje, nes kulturos ministerijos dalinami i kaire ir i desine :) Panasu, kad ji skyre ne uz nuopelnus, o jubiliejinei sukakciai pamineti. Sveikinimai!

Gytis

Gytis portretas
Gerb. Justinai Nuoširdžiausi sveikinimai ir tik pirmyn.

Kazimieras

Kazimieras portretas
Smagu. Sveikiname!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių