„Kauno dienos“ skaitytojų numylėtinė svajoja apie Paryžių

Antradienį savo 15-ąjį gimtadienį mininti "Mis Kaunas 2014" dalyvė bei "Kauno dienos" skaitytojų simpatijų prizą gavusi Raminta Leonaitė sulaukė dovanos – kvietimo į jos numylėtinio dainininko Vaido Baumilos koncertą.

"Gimtadienis – tai nedidelė šventė, kai galiu pabūti kartu su šeima ir artimiausiais draugais, – nesureikšmino dovanų daug gražių linkėjimų ir bilieto į jos mėgiamo dainininko V.Baumilos sulaukusi penkiolikametė. – Šią dieną prisimenu visus nuveiktus darbus per praėjusius metus."

Mergina pasidžiaugė, kad šiemet daug dirbo modelių pasaulyje, dalyvavo fotosesijose, vaikščiojo podiumu, tačiau neužmiršo mokslo: metus baigė aukščiausiais pažymiais.

Tiesa, nors ir labai mėgsta V.Baumilos dainas, Raminta pačios nuostabiausios dovanos sulaukė iš tėvų savo 9-ojo gimtadienio proga. Merginai, labai mylinčiai gyvūnus ir ypač šunelius, jie padovanojo trijų mėnesių amžiaus rusų toiterjero veislės šuniuką Ramzį.

"Labai seniai buvau svajojusi apie šunį, todėl tai man buvo neįtikėtinai maloni staigmena", – prisipažino laisvalaikiu šunis dresuojanti mergina.

Raminta yra pati jauniausia istorijoje konkurso "Mis Kaunas 2014" dalyvė. Mergina svajoja nuvykti į Prancūziją ir aplankyti mados sostinę Paryžių, pasivaikščioti siauromis šio žavaus miesto gatvėmis.

"O labiausiai norėčiau išvysti Paryžiaus mados savaitę, – prisipažino R. Leonaitė, svajojanti apie nuosavą modelių agentūrą, todėl baigusi mokyklą norinti eiti šiuo keliu ir suderinti savo pomėgį fotografuoti. – Taip pat tikiuosi išvykti dirbti modeliu į užsienio šalį, kadangi Lietuvoje nėra labai daug galimybių tobulėti, o geriausia patirtis – svetur. Tai – vienas didžiausių norų ir tikslų."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių