Ką daryti, kad būtum sveikas: signataro ir vaikų receptai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį į Raudondvario ambulatoriją rinkosi miestelio vaikai – piešinių konkurso „Ką darau, kad būčiau sveikas“ nugalėtojai.

Bene daugiausia konkursantų delegavo Anelės ir Augustino Kriauzų mokykla-darželis.

Pakaunės pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Valdas Oniūnas pasakojo, kad vaikai šiame konkurse dalyvavo labai noriai – komisija gavo daugiau kaip pusantro šimto darbų, iš kurių buvo išrinkti geriausi. Nemaža jų dalis papuošė ambulatorijos koridorių, vedantį į neseniai atnaujintą vaikų gydytojo kabinetą.

Jaunuosius dailininkus atminimo dovanėlėmis ir padėkos raštai apdovanojo konkurso rėmėjos – LR Seimo narė Raminta Popovienė bei savo labdaros ir paramos fondui vadovaujanti Aurelija Makūnienė.

Vaikai pasakojo kaip jiems sekėsi piešti ir kaip jie įsivaizduoja sveiką gyvenimo būdą. Daugelis jų pabrėžė sveiką mitybą, sportą, higienos laikymąsi, plaukimą.

Renginyje apsilankė ir vienas populiariausių raudondvariškių – Kovo 11-osios Nepriklausomybės atkūrimo akto signataras Leonas Milčius. Tądien jis šventė 75-ąjį gimtadienį. Susirinkusieji sveikino jubiliatą ir linkėjo jam sveikatos.

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas džiaugėsi, kad signataras labai pilietiškas, aktyvus ir pozityvus, kas neabejotinai padeda jam išlikti jaunatviškam.

„Neužtenka tik nedaryti nieko blogo, reikia kažką padaryti ir gero“, - pabrėžė L. Milčius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raudondvaris

Raudondvaris portretas
Sveikinu signatarą. Bet nesimato R. Popovienės, kaip Seimo narės darbų. Nejaugi tik vaikučių piešiniai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių