Kaunas pradeda džiazuoti!

  • Teksto dydis:

Kauno raktas rotušėje iš miesto mero Visvaldo Matijošaičio rankų perduotas Audrai Jučienei. Taip šiandien paskelbta 27-ojo tarptautinio džiazo festivalio „Kaunas Jazz“, šiemet itin plačiai pasklisiančio po Kauno erdves ir kitus Lietuvos miestus, pradžia.

Septyni miestai ir miesteliai, trys didelės koncertų salės, beveik trys dešimtys nemokamų renginių – toks šiųmečio „Kaunas Jazz“ spektras.

„Programa išties labai plati, – sutiko festivalio sumanytojas Jonas Jučas, – bet visur galima spėti. Bent jau aš pasistengsiu.“

Balandžio 28-29 dienomis „Kaunas Jazz“ kauniečius ir miesto svečius pakvies į daugybę nemokamų renginių.  Miesto centras, senamiestis, Karo muziejaus sodelis, Vienybės aikštė, „Parko galerija“ ir Kauno sinagoga – tai tos vietos, kuriose vyks nemokami koncertai ir pasirodymai, kviesiantys  iš naujo pamilti džiazą.

Balandžio 29 d. kaip niekad gausiu būriu atlikėjų pasitiks jau ketvirtus metus iš eilės organizuojama „Džiazo gatvė“. Penkiose lauko scenose, išsidėsčiusiose Kauno centre ir senamiestyje, numatyta net 19 atlikėjų pasirodymų.

Balandžio 30 d. tradiciškai laukia sakralinės muzikos koncertas Kauno sinagogoje.

„Kaunas Jazz“ organizatoriai nepamiršo ir tų, kurie mėgsta vėlyvus vakarėlius. Būtent tokie muzikiniai naktinėjimai yra numatomi balandžio 28-30 d. muzikiniame klube „Combo“, kur išskirtinius ir atmosferą kaitinančius vakarėlius surengs muzikos grupės iš Lietuvos ir užsienio.

Visą festivalio programą rasite čia.


Šiame straipsnyje: Kaunas Jazz

NAUJAUSI KOMENTARAI

Foto

Foto portretas
Du pilvūzai,du storuliai...

beretnykai

beretnykai portretas
ir vel nepatenkinti...

nereikia važiuoti į Š.Korėją

nereikia važiuoti į Š.Korėją portretas
Didysis Vadas reziduoja Kaune- džiazas, krepšinis, šuniukai, vaikiukai, šiukšlės, mylimosios ..ir tt., ir pp....,- visur privaloma Vado fotkė? O kaip kitaip išleisti iš mokesčių mokėtojų išluptą milijoną, iššvaistomą Vado reklamai ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių