Kauno sporto halėje – koncertas „Iš visos širdies“

  • Teksto dydis:

„ATM kompanija“ pristato nuoširdžiausią koncertą „Iš visos širdies“. 

Ir ką gi tai galėtų reikšti? Tiek vyrų viename koncerte. Gal vyrai sveikina moteris? Bet juk kovo 8-oji jau praėjo. O Motinos diena dar bus vėliau. Tai gal tai ir reiškia, kad vyrai uždainuos iš visos širdies...

„Širdis – svarbiausia, kas yra žmogaus gyvenime. Juk mes mylime, jaučiame, palaikome vieni kitus. Taip pat reikėtų nepamiršti, jog balandžio 27 dieną yra šventė – tai Medikų diena. Tai – mūsų angelai sargai, kurie, nutikus negandai, žino, kaip mums padėti. Mielai kviečiame visus medikus apsilankyti koncerte. Juk tiek Merūno, tiek „el Fuego“, Vytauto Šiškausko ar Liudo Mikalausko atliekamos dainos veikia atpalaiduojančiai“, – sako koncerto organizatoriai.

Koncerte dalyvaus ir  „Linksmieji klasikai“, charizmatiškasis smuiko virtuozas Zbignevas Levickis bei Daumantas Slipkus. „Manome, jog ne tik medikai, bet ir visa tauta panorės mesti visus darbus ir šeštadienį sugužės į vis dar tebestovinčią ir lūkuriuojančią jaukią senutę Kauno halę“, – sako su Medikų diena sveikinantys organizatoriai.

Organizatoriai žada, kad balandžio 27 d. 17 val. Kauno sporto halėje vyksiantį koncertą praves pats dainininkas L. Mikalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pamiršo parašyti

Pamiršo parašyti portretas
Medikams pasiimti mažą kyšiuką dainorėliams.

Atm :(

Atm :( portretas
Organizuoja ir vėl Merūnas persigalvos, kaip ir per Naujus Metus.

Anonimas

Anonimas portretas
Puikūs vyrai,dar nuostabesni jų dainavimai ir tai malonu juos klausytis ir juos matyti.Ačiū jiems.Būtinai ateisime.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių