„Kūrybos podiumas“ Kauno mamoms padovanojo nepamirštamą dovaną

  • Teksto dydis:

Motinos diena Kaune pradėta švęsti savaite anksčiau – balandžio 30 dieną kaunietės rinkosi į nemokamą grožio, naujų pažinčių ir pakilių emocijų kupiną „Kūrybos podiumo“ renginį jaukioje „Vero Coffee House“ erdvėje.

Jo dalyvės sužinojo daug įdomybių apie kvepalus, dalyvavo šventinėje mamų ir vaikų fotosesijoje ir rinkosi puošnias dovanas.

Paskutinį balandžio sekmadienį kaunietės su savo atžalomis rinkosi į kvapų ekspertės ir natūralių kvepalų kūrėjos, „Aroma Boutique“ įkūrėjos Indrės Morozienės vedamą praktinį seminarą „Kvapų įtaka grožiui, patrauklumui, sveikatai“ ir išgirdo kvepalų atsiradimo istoriją, praplėtė savo žinias apie kvepalų pasirinkimą, naudojimą, natūralių aromatų poveikį nuotaikai, savijautai, sveikatai. Susipažino su įvairiais natūraliais aromatais, sužinojo, kaip išsirinkti savitus, originalius, asmenybę ir stilių atitinkančius kvapus, kaip juos susikurti, ką daryti, kad namai būtų jaukūs ir stilingi, kad juose sklistų sveikas ir švarus oras, kaip originaliai ir kartu paprastai naudoti kvapus kasdienėje aplinkoje. Lavino uoslę ir atliko kvapnias užduotis. Ieškojo atsakymų į rūpimus klausimus ir diskutavo.

Po naudingo ir įdomaus seminaro renginio dalyvės sėdo į profesionalios vizažistės Elitos Rudelevičienės kėdę ir netrukus su savo vaikais pozavo priešais fotografės JurArt’s fotoobjektyvą specialiai šiai fotosesijai sukurtame meniškame, pavasariu dvelkiančiame kampelyje su dailininkės Daivos Tankevičienės kurta fotosienele, antikvariniais „Sentimento“ baldais ir „Epic Deco“ įkūrėjos Kristinos Petrauskienės floristinėmis dekoracijomis.

Kaunietės ne tik sėmėsi žinių seminare, lepinosi grožio specialistės ir fotografės dėmesiu, bet ir grožėjosi renginyje savo kūrybą pristatančių papuošalų dizainerių darbais, įspūdingomis floristinėmis kompozicijomis ir stiklo sodais, rinkosi dovanas sau ir artimiems žmonėms.

„Kūrybos podiumo“ organizatorės Inesa Uktverienė ir Kristina Parachomikienė džiaugėsi, kad renginys sulaukė didelio kauniečių susidomėjimo, ir dėkojo visiems, kurie prisidėjo prie šios idėjos įgyvendinimo. „Ši pavasarinio „Kūrybos podiumo“ idėja gimė galvojant apie artėjančią vieną gražiausių pavasario švenčių – Motinos dieną – ir iš noro palepinti mamas, kurios per kasdienius darbus kartais neturi kada atsipūsti, skirti laiko sau. Kaip visuomet, stengėmės „Kūrybos podiumo“ dalyvėms sukurti mažą šventę, padovanoti puokštę gražiausių emocijų. Matydamos moterų šypsenas, manome, kad mums tai pavyko“, – kalbėjo renginio organizatorės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių