Naujoji „Cinamon“ kino teatro lazerių technologija leis filmus žiūrėti ryškiau

  • Teksto dydis:

Visose Baltijos šalyse veikianti kino teatro bendrovė „Cinamon Holding“ investavo daugiau nei 500 tūkst. eurų visų 22 savo kino teatrų tinklo ekranų atnaujinimui – kino projektoriuose įdiegta nepriekaištingos kokybės „Barco“ lazerių sistema.

Tuo galės įsitikinti Kauno „Megos“ laisvalaikio ir pramogų centro, kuriame yra „Cinamon“ kino teatras, lankytojai. „Cinamon“ tinklui priklauso penki kino centrai Baltijos šalyse, dar penki planuojami atidaryti artimiausioje ateityje. Greitai šis kino teatrų tinklas taps pirmuoju visame Baltijos regione, siūlančiu žiūrovams mėgautis naujausiais filmais per lazerinius projektorius. Bendrovės komercijos direktorius Toomas Luhats teigia, kad naujasis technologinis sprendimas leis visų „Cinamon“ kino centrų žiūrovams teikti patikimos ir aukštos kokybės potyrius žiūrint kino filmus.

„Lazerinės projekcijos „Barco“ technologija suteikia galimybę rodyti net keturis kartus ryškesnį, daug sodresnį ir šviesesnį vaizdą, o filmus trimatėje erdvėje paverčia realesniais. Mes taip pat esame pirmaujantis kino teatrų tinklas pamažu diegiant ypatingais pojūčiais stebinantį „IMAX“ formatą“, - aiškina T. Luhats.

Įmonės vadovė Tatiana Tolstaya teigia, kad atnaujinta projekcija yra tik dalis visos „Cinamon“ kino teatrų tinklo renovacijos.

„Mūsų tinklas greitai auga, plečiasi Baltijos šalyse, ir ne tik. Investicijos į modernią ir aukščiausios kokybės įrangą yra itin svarbi mūsų plėtros strategijos dalis“, - sako „Cinamon“ tinklo vadovė.

Ši naujovė kino centruose, taip pat ir „Cinamon“ Kaune, bus pilnai integruota pirmame 2018 m. ketvirtyje. Išvis ji bus pareikalavusi virš pusės milijono eurų investicijų. Šio tinklo kino teatras Kaune veikia nuo 2005 m., o savo žiūrovams siūlo pamatyti ne tik naujausius pasaulio filmus, bet ir ne holivudinius bei Lietuvos režisierių kūrinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių