Savaitgalis Kaune: „Foje“ koncertas, G.Ivanausko spektaklio premjera, šeimos turgelis

  • Teksto dydis:

Anot organizatorių, tai – paskutinis grupės „Foje“ koncertas. Todėl šeštadienį "Žalgirio" arena turėtų gausti ne tik nuo gerai žinomų dainų, bet ir gerbėjų susižavėjimo šūksnių.

Bene laukiamiausias savaitgalio renginys Kaune – Andriaus Mamontovo ir grupės „Foje“ koncertas „AM + Foje=30“. Anot organizatorių, tai – paskutinis grupės „Foje“ koncertas. Todėl šeštadienį nuo 20 val. "Žalgirio" arena turėtų gausti ne tik nuo gerai žinomų dainų, bet ir gerbėjų susižavėjimo šūksnių.

Tačiau ir tie žmonės, kurie šeštadienį neskubės į areną pasiklausyti legendinės grupės dainų, ras, ką veikti.

Spalio 11 d. (penktadienis)

18 val Kauno valstybinėje filharmonijoje skambės ispaniškos melodijos. Koncerto programoje – arijos iš sarsuelų, ispanų kompozitorių kūriniai orkestrui.

20 val. "Žalgirio" arenos amfiteatre vyks Girmantės Vaitkutės ir styginio kvarteto koncertas „Meeting Adele“ . Kaip sako pati G. Vaitkutė, „Meeting Adele” visuomet buvo ir vis dar yra labai populiari programa, sulaukianti didelio klausytojų dėmesio.

21 val. restorane "Seni vartai" koncertuos atlikėjas MINO. Po koncerto – šokiai iki paryčių su DJ Vytu.

Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – energijos nestokojantis duetas – 22 val. atvyksta į naktinį klubą "Macao Open Air". O naktiniame klube "Embassy" jaunas merginas vilios vaikinų grupės "Pikaso" balsai.

Spalio 12 d. (šeštadienis)

11 val. prie „Žalgirio“ arenos vyks 2013 metų Kauno miesto mokinių irklavimo varžybos. Organizatoriai žada smagų renginį.

17 val. Kauno filharmonijoje – kamerinis vakaras kartu su kino filme "Laiškai Sofijai" sužibėjusiu Roku Zubovu. 

Šeštadienį ir sekmadienį 18 val. Nacionaliniame Kauno dramos teatre pradedama rodyti naujausia Gyčio Ivanausko teatro premjera  „Programa. Apie prabangą ir bejėgiškumą“. Anot organizatorių, premjeroje apsilankę žiūrovai scenoje išvys ne tik visiškai kitokį teatro įkūrėją G. Ivanauską, bet ir gyvai išgirs dueto "Leon Somov & Jazzu" improvizacijas.

Kauno kameriniame teatre šeštadienį ir sekmadienį 18 val. vyks psichologinės komedijos "Tiesa" premjera. 

Spalio 13 d. (sekmadienis)

„Žalgirio“ arenoje nuo 10 val. šeimynos iš visos Lietuvos galės pirkti, parduoti, mainyti savo daiktus ir pramogauti. Arenoje vyks „Uodo“ šeimos turgelis.

Kauno tvirtovės VII forto įgula ragina sekmadienio popietę praleisti drauge. Organizatoriai kviečia visus prisidėti prie rudeninio pirmojo šaudmenų sandėlio ir jo prieigų tvarkymo. Gerą kompaniją, skanų maistą ir šildančius gėrimus organizatoriai pažada.

17 val. klasikinės muzikos gerbėjai turėtų rinktis Kauno filharmoniją. Čia vyks Lietuvos kamerinės muzikos festivalio koncertas  „Vilhelmas Čepinskis ir violončelės virtuozai“.

O pasiilgusieji egzotikos galės išgirsti Mongolijos dainų melodijas. 18 val. "Žalgirio" arenoje dainuos dainininkė Urna Chahar–Tugchi. Šis pasirodymas, anot organizatorių, alsuoja magišku neišmatuojamos erdvės pojūčiu ir Mongolijos stepių atmosfera.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių