Sentimentai į „Žalgirio“ areną subūrė N. Furtado gerbėjus

Sekmadienį į Lietuvą atvykusi Kanados dainininkė Nelly Furtado antradienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje pristatė savo naujausią albumą.

38-erių žvaigždė, pelniusi „Grammy“, MTV Europos ir daugybę kitų apdovanojimų vos tik nusileidusi į Vilnių žurnalistams prasitarė, koncerto metu Kaune pristatysianti ne tik paskutinijį almubą „The Ride“, bet ir nupūsianti dulkes nuo senų, per aštuoniolika metų trukusią karjerą įrašytų geriausių kūrinių: „I'm Like A Bird“, „Promiscuous“, „Turn Off The Light“, „Maneater“.

Priešingai nei prieš kelias savaites Kaune koncertavęs Stingas, pasirodymą pradėjęs minučių tikslumu, atlikėja iš Kanados sau leido vėluoti kone pusvalandį.

Apsirengusi žydra blizgia suknele, dengiančia pasikeitusias kūno linijas, scenoje galiausiai pasirodžiusi N.Furtado nė iš tolo nepriminė mergaičiukės iš senų vaizdo klipų. Nepaisant to, publika šėlo jau nuo pirmųjų natų.

„Labas“, – laužyta lietuviška kalba pirmąją dainą „Say It Right“ akimirkai nutraukė ir į besipildančią areną kreipėsi atlikėja.

Rankoje spausdama gerbėjų dovanotą pliušinį meškiuką ir gėles, pop scenos žvaigždė susirinkusiuosius klupdė ne šviesos efektais ir kitais sceniniais triukais, o paprastumu ir angelišku balsu. Į publiką ji kartas nuo karto kreipėsi savo gimtąja portugalų ir ispanų kalbomis.

Nežinia ar dėl bilietų kainos, ar dėl išblėsusio populiarumo, N.Furtado nepavyko užpildyti visos arenos - laisvų vietų buvo tiek prie scenos, tiek eilėse.

N.Furtado į Lietuvą atvyko po kelerius metus trukusios muzikinės pertraukos – 2012-aisiais išleidusi albumą „The Spirit Indestructible“, į gastroles ji leidosi tik 2013-aisiais. Tiesa, kelionė su albumu „The Ride“ bus trumpa. Be koncerto Lietuvoje, N.Furtado aplankys Šveicariją, kur planuoja surengti dar du pasirodymus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

opa

opa portretas
o mama.... kokia ji atsišėrusi....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių