Šeštadienį – skautų konkurso „Gražių dainelių daug girdėjau“ finalas

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį per Kauną nuaidės skautiškų dainų atgarsiai. Sausio 16 dieną Kauno Jono ir Petro Vileišių mokykloje vyks kasmetinio skautų dainų konkurso "Gražių dainelių daug girdėjau" finalas.

"Gražių dainelių daug girdėjau" – skautų dainų konkursas, kuriame kasmet varžosi šimtai skautų iš visos Lietuvos. Jau šį savaitgalį geriausieji jų susirungs finale dėl skambiausio Lietuvos skautijos balso titulo. Net keturiasdešimt šeši kolektyvai demonstruos savo muzikinius sugebėjimus ir kūrybiškumą atlikdami lietuviškas dainas.

„Daina – jau nuo senų senovės labai svarbi kiekvienam lietuviui. Džiaugiamės, kad mūsų konkursas kasmet sulaukia šimtų dainingų skautų iš tolimiausių šalies kampelių. Nuo jauniausio, iki vyriausio – savo dainomis jie visi uždega patriotiškumą ir meilę tėvynei kiekvieno skauto širdyje",  – pasakojo Lietuvos skautijos komunikacijos koordinatorė Eglė Šidlauskaitė.

Šįmet konkursas sulaukė ir svečių iš užsienio – Lietuvos skautijos narių dainų išgirsti ir apie artėjančius tarptautinius renginius papasakoti atvyks svečiai iš Prancūzijos.

Jau aštuonioliktąjį kartą organizuojamas konkursas skiriamas vyriausiojo skautininko Felikso Šakalio atminimui.

Preleminari renginio programa:

9.00 val. – Registracijos pradžia;

10.00 val. – Konkurso atidaryams, dalyvių pasirodymai;

12.45 val. – Pietų pertrauka;

13.15 val. – Dalyvių pasirodymai;

15.00 val. – Šokiai, muzika ir kitos linksmybės;

17.00 val. – Rezultatų paskelbimas, konkurso pabaiga.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių