Šį penktadienį – proga pamatyti naktinį zoologijos sodą

  • Teksto dydis:

Jau šį penktadienį, rugsėjo 8 d., Lietuvos zoologijos sodas kviečia visus gyvūnų mylėtojus apsilankyti renginyje „ZooNaktis", kuris tradiciškai sulaukia didžiulio susidomėjimo. Tai ne tik pasivaikščiojimas zoologijos sode naktį, bet ir galimybė dalyvauti ekskursijoje bei sužinoti, kaip naktį leidžia gyvūnai.

Šiais metais Lietuvos zoologijos sodas siūlo naktiniams lankytojams skirstytis į dvi grupes: pirma grupė – tie, kurie nori ne tik pasivaikščioti po zoologijos sodą, bet ir atlikti laisvalaikio organizatoriaus „Dayout.lt" parengtas užduotis; antra grupė – dalyviai, norintys praleisti naktį zoologijos sode be aktyvių užduočių.

Abiejų grupių naktinėtojams užduočių ir staigmenų taip pat yra paruošę „Čiulba ulba" bei „Pramogos Birštone" kolektyvas. Be to, labai tikėtina, kad „ZooNakties" dalyviai sutiks ir ypatingą Miško fėją, kuri atkeliaus net iš VDU Kauno botanikos sodo.

Svarbu yra tai, jog bilietai į šį išskirtinį renginį yra parduodami iš anksto ir tik Lietuvos zoologijos sodo kasose. Saugumo sumetimais, bilietų skaičius į „ZooNaktį" labai ribotas, todėl norint spėti į pasirinktą srautą (20 val. arba 22 val.) ir grupę (aktyvią arba neaktyvią), reikėtų nemiegoti ir tuoj pat keliauti jų įsigyti. Bilietų kaina suaugusiems – 8 EUR, o vaikams – 5 EUR (vaikai iki 5 metų neįleidžiami).

Renginio dieną bilietus bus galima įsigyti iki 18 val. Po 18 val. bilietai nebus parduodami, skelbia Lietuvos zoologijos sodas.


Šiame straipsnyje: Lietuvos zoologijos sodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Povilas

Povilas  portretas
Gudriai sugalvojo,eikit į sodą naktį, nes dieną čia viskas taip apšepę ir klaiku. O naktį ar taip ar kitaip- nieko nesimatys
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių