Šiųmetėje parodoje „Moters pasaulis“ – dar daugiau netikėtumų

  • Teksto dydis:

Lapkričio 9-12 d. „Žalgirio” arenos duris atvers mados, stiliaus ir grožio šventė „Moters pasaulis 2017”, šiemet žymėsianti jau 15 metų jubiliejų.

Šia ypatinga proga, parodos organizatoriai žada gausybę išskirtinių renginių ir staigmenų. Keturios dienos, trys aukštai, rekordinis skaičius – 410 parodos dalyvių ir viskas suksis tik apie moteris.

Kasmet beveik visos Lietuvos moterys ruošiasi toms ypatingoms dienoms, kai gales sau leisti pamiršti rutiną, buities rūpesčius, kalbėtis su draugėmis tik maloniomis temomis, nevaržomai domėtis ir išbandyti įvairias grožio procedūras.

Misija: graži ir kūrybinga

Parodos „Moters pasaulis 2017” dalyviai šiemet stebins grožio inovacijomis: nuo natūraliai išgaunamos kosmetikos iki garsiausių pasaulyje profesionalių prekių ženklų ir jų aukščiausios kokybės produkcijos. „Lankytojos galės atnaujinti savo garderobą, rasti išskirtinių aksesuarų, vienetinių papuošalų ar atnaujinti namus originaliomis interjero detalėmis. Tai puiki proga atsidurti ten, kur visi geriausi grožio industrijos gaminiai yra vienoje vietoje. Neabejoju, kad kiekviena moteris tikrai atras sau kažką ypatingo” – teigia organizatoriaus „Ekspozicijų centro” generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Parodos viešnios bus kviečiamos nemokamai išbandyti rankų spa procedūras, pasilepinti geriausių meistrų atliekamu manikiūru, o smalsiausios bus pakviestos apsilankyti seminaruose, kurie įvairiomis temomis vyks net tris dienas. Juose moterys galės pamatyti stulbinančias plaukų atstatymo procedūras, iš specialistų lūpų išgirsti jaunystės išsaugojimo paslaptis, susipažinti su naujausiomis makiažo tendencijomis, o taip pat sužinoti, ko reikia gerai savijautai ir vidiniam žavesiui. Kūrybingiausios savo jėgas galės išbandyti dekupažo ir dekoravimo pamokose, kur ne tik išmoks šio meno subtilybių, bet ir pasigamins kalėdinių dekoracijų ar atnaujins savo seniai turimus daiktus.

Misija: veržli ir protinga

Parodos rengėjai dėmesį sutelkia ne tik į išorinius dalykus, bet ir į moters savirealizaciją, kas šiandien yra itin aktualu, ypač, kai dauguma taip siekia suderinti karjerą su motinyste. Todėl į pagalbą pasikvietus Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmus, ruošiama konferencija „Formulė: versli ir laiminga“.

Visos aktyvios (ar norinčios tokiomis tapti) moterys turės galimybę išsiaiškinti sėkmės receptą, semtis žinių, kaip užsidirbti papildomų pajamų, taip pat idėjų, kaip hobį paversti verslu. Dalyvės išmoks, kaip apskritai nugalėti baimę verslauti, pasitikėti savimi, tapti stipria lydere, bet tuo pačiu ir išlikti empatiška vadove. Šiai gražiai iniciatyvai neliko abejingos ir žymios Lietuvoje veiklios moterys – Beata Nicholson su seserimi ir bendražyge, ekonomiste Odeta Bložiene, mielai sutikusios prisidėti prie renginio, kur dalinsis savo įžvalgomis.

Misija: tobulesnė profesionalė

Ypatingas dėmesys šiemet bus skiriamas ir grožio meistrams. Staigmena tapo žinia, jog į kirpėjų mokymus atvyksta charizmatiškosios Maskvos „DOLORES ACADEMY“ dėstytojos Olga Dvoryadkina ir Olga Provotorova, kurios net dvi dienas dalinsis patirtimi ir mėgins perduoti kitiems plaukų dažymo, kirpimo ir šukuosenų modeliavimo paslaptis.

„Šiemet didelė duoklė bus atiduodama kūrybiškumo skatinimui, reginiams, kurie nustebins net įnoringiausią lankytoją. Pirmą kartą šalies istorijoje bus rengiamos kirpėjų ir vizažistų meistriškumo kovos „Art battle“. Konkursas išsiskirs savo koncepcija ir intriga: dalyviai iki pat starto pradžios nežinos nei konkurso temos, nei modelio, kuriam turės sukurti patrauklų įvaizdį.“ – pasakoja „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ prezidentė Jolanta Mačiulienė.

Dar vienas konkursas – vestuvinio įvaizdžio sukūrimas nuotakai ir jaunikiui, kuriame komandų dalyviai galės sužibėti savo fantazija, o žiūrovai pasisemti originalių detalių savo asmeninei artėjančiai šventei.

Penktąjį kartą „Žalgirio“ arenos amfiteatras savo spalvomis ir šviesomis visus traukte trauks į įspūdingą teatralizuotą meno revuliuciją – dar vieną konkursą grožio specialistams – „BIG HAIR SHOW: ART REVOLUTION“. Taip pat prie šio renginio prisidės ir profesionali kirpėja-stilistė Jolita Zujienė, turinti tikslą užfiksuoti ilgiausios šukuosenos rekordą, kuri bus pinama pasitelkiant 20 merginų ir net 2 milijonus plaukų.

Misija: stilinga ir išskirtinė

Moterys, vertinančios stilių ar save laikančios tikromis „fashionistomis“, tiesiog neatleis sau, jei neišvys naujausių dizainerių kolekcijų pristatymų. Čia bus galima pasisemti idėjų kalėdinėms dovanoms, kasdienių stilingų sprendimų žvarbiam rudeniui ir žiemai, pamatyti prabangių kailio ir odos derinių, gotikinių variacijų, parodos lankytojos pirmosios galės pasidairyti į naujausią vestuvinių suknelių kolekciją, kur galbūt net ras sau „tą vienintelę“.

Paskutinę parodos dieną vainikuos ilgiausių plaukų konkursas „Pasaulio ilgaplaukės/long-haired world 2017”, tapęs mėgiama atrakcija ne tik mažosioms damoms, bet ir jų mamoms. Šiemet tikimasi užfiksuoti naują rekordą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jie nieko nenori

jie nieko nenori portretas
vyrai sėdi ant sofų....

...

... portretas
Kažkaip apie Vyrų pasaulį nieko negirdėt, kaip čia su lygiomis teisėmis?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių