Skaitytojai fiksuoja: miesto centre ir senamiestyje vagiliauja tie patys vyrai?

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytoja, kurios parduotuvėlę Senamiestyje praėjusią savaitę apvogė du vyrai, tikina, kad šie asmenys ir toliau siautėja.

Portalas kauno.diena.lt praėjusią savaitę rašė, kad Kurpių gatvėje esančioje parduotuvėlėje apsilankė du vyrai, po kurių vizito buvo pasigesta dviejų buteliukų kvepalų, kainuojančių po 92 eurus. Vėliau skaitytoja portalui atsiuntė ir vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuoti galimai nusikaltę vyrai.

Į policijos pareigūnus kreipusis moteris rankų nenuleido: nesulaukusi iš pareigūnų jokios informacijos dėl įvykio tyrimo eigos, ji atsiuntė ir dviejų vyrų nuotraukas, kurie buvo pastebėti Kęstučio gatvėje esančioje parduotuvėje "Maxima". Pasak kaunietės, gegužės 25 d. jie bandė iš parduotuvės nugvelbti alkoholinio gėrimo butelį.

Skaitytojos pateiktame vaizdo įraše matyti du vyrai, labai panašūs į tuos, kurie lankėsi ir kvepalų parduotuvėlėje.

"Šie vyrai yra nuolatiniai landynės, esančios Vilniaus g. 32-1, lankytojai", – tikino skaitytoja. Kauno.diena.lt praėjusią savaitę taip pat jau rašė, kad senamiestyje gyventojai pastebėjo įžūliai besielgiančius romus ir galimai veikiantį narkotikų tašką. 

Centro policijos komisariato viršininkas Raimondas Abugelis, įvertinęs skaitytojos atsiųstą informaciją, teigė: "Šie asmenys policijos akiratyje iki šiol nefigūravo ir dėl jų elgesio pradėtų tyrimų nebuvo. Kvepalų vagystė buvo naujas atvejis, tad ieškosime sueinančių galų, ar tai tie patys vyrai, pastebėti minimose situacijose".

Paklausus apie kvepalų buteliukų vagystės tyrimo eigą viršininkas išliko lakoniškas ir tikino, jog informacija tikslinama. Ikiteisminis tyrimas bus pradėtas tuo atveju, jeigu nukentėjusioji pateiks visus reikiamus dokumentus.

"Vagystės atveju tik nukentėjusiojo pareiškimo neužtenka. Reikalinga ir daugiau dokumentų, tarkim, įrodančių žalą. Žala yra esminis rodiklis, kuris leidžia nustatyti, ar galima pradėti ikiteisminį tyrimą ar administracinio nusižengimo bylą", – teigė R. Abugelis. Su nukentėjusia parduotuvėlės savininke, anot pašnekovo, bus susisiekta artimiausiomis dienomis – gal net ir šiandien. 

Sunerimusiems senamiesčio gyventojams R. Abugelis suteikia vilties, kad kauniečių ir svečių pamiltoje vietoje bus šiek tiek saugiau. "Senamiestyje policijos pajėgos padidintos, dėmesys sustiprintas. Mano žiniomis, romai, pajutę spaudimą, iš Vilniaus g. 32-1 pažymėto namo išsikrausto."

Anot viršininko, nuo kovo 1 d. iki gegužės 30 d. iš aplink gyvenančių žmonių apie šioje vietoje galimai platinamus narkotikus ir čia besilankančius įtartinus asmenis, narkotikus besileidžiančius žmones buvo gauti keturi pranešimai. 


Šiame straipsnyje: vagystėvagyspavogė kvepalussenamiestisRomaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

PASITYČIOJIMAS IŠ ŽMONIŲ

PASITYČIOJIMAS IŠ ŽMONIŲ portretas
tai kam tos vaizdo įrašų kameros įtaisytos??? vagių nuotraukos užtušojamos...., kad žmonės neatpažintų, o tie ir toliau tęstų savo ,,darbelis,,????? Jei būtų neužtušuotos nuotraukos , tai galėtų apsisaugoti nuo tų vagių.... NUSIKALTĖLIŲ NUOTRAUKOS PATEIKIAMOS UŽTUŠUOTOS , O AUKŲ DĖDAMOS NEUŽTUŠUOTAIS VEIDAIS. TAI GAL NUKENTĖJĘ YRA KALTI??????

ILONA.

ILONA. portretas
Apsisikit su tais viesinimais. Viesinkit blogesnius dalykus. Kur video kur visa kita kad vage ar pavogė. Suda tu durnele nieko nepasieksi. Supisciau dar galva zertvai.

Meinis

Meinis portretas
Pilietis, stovinti prie gėrimų "salos" yra Saulius Meilutis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių