Vytauto Didžiojo universitete – diplomų įteikimo šventė

Birželio 20-23 dienomis Vytauto Didžiojo universiteto didžiojoje salėje vyksta bakalauro bei magistro studijų programų diplomų įteikimo šventė.

Kasmetinėje diplomų įteikimo šventėje Vytauto Didžiojo universitete diplomai įteikiami visų devynių universiteto fakultetų ir Muzikos akademijos absolventams.

Iš viso šiais metais universitetinį išsilavinimą pirmos ir antros pakopos studijose įgijo 1675 absolventai. Bakalauro – 1105, magistrantūros – 532, pedagogo kvalifikacijos – 38 absolventai. Nuolatinių studijų VDU absolventais tapo 42 užsienio studentai. Taip pat šiais metais Vytauto Didžiojo universitete daktaro laipsnis suteiktas 33 doktorantūros studijų absolventams. Šio laipsnio diplomų įteikimai vyksta vieną kartą per metus, vasario mėnesį.

„Nuotaika puiki, kadangi rankose laikome mūsų 4 metų darbo įvertinimą, visi esame gerai nusiteikę. VDU tikrai yra labai šaunus universitetas, pirmiausia vien dėl to, kad yra propaguojamos „artes liberales“ idėjos, kurios tikrai sudaro puikias galimybes studentams derinti darbą su studijomis. Taip pat universitete labai šauni akademinė bendruomenė ir dėstytojai, su kuriais gali bendrauti tiek kaip su dėstytojais, tiek kaip su draugais“, - neslepia savo džiaugsmo politikos mokslų studijų programos bakalauro diplomą atsiėmusi absolventė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Diplomas tinkamas tik Vokietijoje seneliams prižiūrėt... malonių kvapų.

o

o portretas
orinta, čia tu nuotraukoje?

linksma ironija

linksma ironija portretas
O dabar visi letai, neskubant, nepanikuojant nepamirstant diplomu pasiimti judame link darbo birzos :))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių