„Žalgirio" arenoje siautėjo M. Mikutavičius

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą „Žalgirio" arenoje siautėjo Marijonas Mikutavičius, į pašėlusį vakarėlį priviliojęs 14 tūkstančių gerbėjų.

Šeštadienio vakarą „Žalgirio" arenoje siautėjo Marijonas Mikutavičius, į pašėlusį vakarėlį priviliojęs 14 tūkstančių gerbėjų.

Kauno publika buvo atkakli – išsireikalavo antrojo biso. Po pirmojo publika nė nemanė skirstytis. Nepadėjo nė salėje įžiebtos šviesos. Tuomet Marijonas ekspromtu nutarė grįžti į sceną ir antrą kartą sudainavo „Nebetyli sirgaliai” ir Lenny Kravitzo koverį „Are you gonna go my way”.

„Esu laimingiausias bičas pasaulyje”, – dėkojo gerbėjams 43-ejų metų dainininkas.

Kauniečiai pamatė įspūdingą pustrečios valandų programą, kurioje skambėjo garsiausi jo hitai ir naujos dainos iš neseniai išleisto albumo „Lengvas būdas mesti klausytis”. O koncerto pradžioje publika išvydo specialų Kaunui nufilmuotą dainos „Tu čia, tu čia” vaizdo klipą. Milžiniškuose ekranuose buvo galima matyti ne tik išskirtinius vaizdus, bet ir Marijono vaizdo klipus „Drąsių nieks nežudo” bei „Saulius ir Paulius”.

M. Mikutavičius – šelmiškas, pasiutęs, atviras iki skausmo. Toks jis ne tik gyvenime, bet ir scenoje, todėl jo koncertuose tvyranti atmosfera – ypatinga. Minia klusniai tūpėsi per „Pakeliui namo”, graudinosi per „Degančias rankas”, linksminosi tarsi per tikras vestuves skambant „Ar mylėsi tu mane” ir prarėkė balsus per „Pasveikinkit vieni kitus” bei „Tris milijonus”.

Kaune pasirodė ir nauja kviestinė viešnia – Marijonas drauge su Aiste Smilgevičiūte sudainavo garsųjį „Meilės duetą” iš miuziklo „Jūratė ir Kastytis”. O „Fem.me” šokėjos kaitino aistras per “Sex’as be meilės”.

Nors oras lauke labiau primena pavasarį,  žiūrovai nors trumpam galėjo pasijusti kaip per tikras žiemos šventes. Per „Bliamba, man patinka Kalėdos” arenoje snigo, biro blizgučiai. O „Trys milijonai” padovanojo trispalvį lietų.

„Gera publika – kuri linksminasi, atsistoja, nebijo rodyti jausmų. Tokią publiką kiekvienas atlikėjas žiauriai myli. Kiekvienam jos pasiutusiai reikia. Mes visi šiek tiek šlovės narkomanai“, – sakė Marijonas.

Praėjusių metų pabaigoje didžiausiose šalies arenose vykę anšlaginiai jo koncertai, pavadinti „Garsiai, jautriai, galingai“, buvo itin sėkmingi. Pakartoti tokią sėkmę nėra lengva, bet Marijonas buvo pasiryžęs nustebinti net didžiausius skeptikus. Ar jam pavyko, turbūt neliko abejonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam puikus..

tam puikus.. portretas
Klausos tamsta neturi, jei klausais toki bebalsi...

puikus marijono

puikus marijono portretas
koncertas buvo ir nera ko pavydeti bei istransliuoti savo negatyva

marka

marka portretas
Marijonas superinis koncertas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių