Anapilin iškeliavo kovos menų patriarchas R. Navickas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį po sunkios kovos su vėžiu mirė Lietuvos kovos menų legendinis sportininkas bei treneris Romualdas Navickas.

R. Navickas buvo pasaulio K-1 Mėgėjų federacijos viceprezidentas, nuožmus bušido kovotojas, Sausio 13-osios LR Seimo gynėjas, dirbo treneriu Kauno kovos menų centre.

R. Navickas buvo TSSR karatė pilno kontakto čempionas, Japonijos meistrų įvertintas WWKC 8 Dano juodo diržo meistro vardu. Tokio aukšto įvertinimo Lietuvos istorijoje dar niekas niekada neturėjo, kadangi jį suteikė penkios susijungę kovos menų asociacijos. Bušido legenda Akira Maeda R. Navickui suteikė garbingą 6 Dano bušido juodo meistro vardą.

Atsisveikinti su R. Navicku bus galima spalio 24 d. nuo 14 iki 22 val. laidojimo namuose „Rimtis“, kurie įsikūrę A. Juozapavičiaus pr. 1.

Antradienį 13 val. urna su velionio palaikais bus išvežama į Karmėlavos kapines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

špokas

špokas portretas
Tai labai geras treneris,ka jis mokino tai buvo ne gatves mustynes ,kurias matome siandien ringe o taktika kaip laimeti kova techniskai nokautu ar skausmingu veiksmu as ji labai gerbiu ir ko jis mane ismoke siandien as mokau kitus.Ilsekis treneri ramybeje.

Andrius

Andrius portretas
Treneris iš DIDŽIOSIOS raidės.Daug jaunimo pastatė i teisinga kelia,daug puikiu sportininku išugdė.Tokių treneriu kaip NAFTA šioj žemelėje vienetai. Užuojauta artimiesiems.

R.

R. portretas
Užuojauta artimiesiems.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių