Apdovanotas gausus būrys Kauno pareigūnų

  • Teksto dydis:

„Jūs esate tie, kurie pirmi skuba į pagalbą, kurie yra gelbsti, padeda žmogui, nepriklausomai nuo jokių aplinkybių. Žmonės dažnai pamiršta, jog laisvė ir atsakomybė yra dvi neatskiriamos sąvokos. Linkiu, kad visada mūsų visų gyvenime būtų tiesa ir laisvė“, - pareigūnams sakė Kauno policijos kapelionas Tomas Karklys. Šiandien, vasario 15 d., gausus būrys Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnų susirinko į Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčią, kurioje vyko Šv. Mišios, skirtos Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti.

„Niekuomet nepamirškime, jog mes dirbame vardan Lietuvos ir jų gyventojų, tad ginti, saugoti ir padėti privalome, nesvarbu, vilkime uniformą ar esame be jos. Rodykime meilę Tėvynei savo darbais“, - sveikindamas pareigūnus sakė Kauno apskr. viršininkas Darius Žukauskas.

Po Šv. Mišių vyko Kauno apskrities pareigūnų apdovanojimai, kuriuos lydėjo Vytauto Didžiojo universiteto studentų atliekami kūriniai. Už ilgametę tarnybą ir puikų darbą apdovanota daugiau nei 50 pareigūnų. Taip pat apdovanoti geriausi praėjusių metų darbuotojai bei geriausi praėjusių metų sportininkai.

Kauno apskrities pareigūnai linki gyventojams saugiai ir prasmingai paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio šventę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DAINIUS 01

DAINIUS 01 portretas
ANKSCIAU VERSLININKAI MOKEJO DUOKLE MAFIJAI,DABAR SITIEM

to Ar tinka?

to Ar tinka? portretas
Mainos laikai, mados ir poelgiai. Jeigu jau atsirado papročiai fotografuotis prieš altorių, tai gal tabernakulis su Švenčiausiu turėtų būti perkeltas į kairėje navoje buvusio altoriaus vietą (ar taip tik nėra -nežinau) kaip Prisikėlimo ir kitose bažnyčiose. O policijos nereikia labai kaltinti, ne viską jie padaro kaip norėtume( ne iš blogos valios) Remkime ją ir didžiuokimės jos pasiekimais, taip stiprindami ją ne tik moraliai, bet ir pritraukdami jaunimo šiai garbingai misijai atlikti. Su švente gerbiamieji kauniečiai (ir bumbekliai)

Ar tinka?

Ar tinka? portretas
Štai taip išniekinamos šventovės. Fotografuotis atsukus nugaras tabernakuliui su Švenčiausiuoju- didžiausia šventvagystė. Bet kas jiems- jaučiasi svarbiausi ir galingiausi Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių