Artėja išleistuvių metas: kokias gėles dovanoti?

  • Teksto dydis:

Išleistuvės - tai dar viena gyvenimo suteikiama proga švęsti, džiaugtis, dėkoti. Auklėtojams, mokytojams, dėstytojams, tėvams, kitiems ne vienus metus žinių ir pažinimo takais vedusiems žmonėms. Idėjos tiems, kurie nori užbėgti nerimui dėl gėlių ir dovanų už akių.

Įspūdinga puokštė. Ji gali būti milžiniška, pavyzdžiui, iš šimtas vienos rožės, ar sukomponuota iš gražiausių besibaigiančio pavasario ar sparčiu žingsniu artėjančios vasaros žiedų. Prasiskleidusių jūsų gėlyne, siūbuojančių pievoje ar „laiką leidžiančių“ ir klientų laukiančių floristikos salone.

Gėlių dėžutė. Ne tik madingas, bet ir patogus pasirinkimas vietoje tradicinės puokštės. Šimtaprocentė garantija, kad gėlės nepradės vysti net ir užsitęsus šventei.

Orchidėja moderniame vazone. Šiuolaikiško dizaino vazonas su drėkinimo sistema egzotiškai gražuolei suteikia papildomo žavesio. Žmogui, gavusiam tokią dovaną, gėlės priežiūra tampa ne rūpesčiu, o maloniu užsiėmimu (augalo nereikia reguliariai laistyti, nes jis geria vandenį iš rezervuaro).

Sėkmės laivas. Įžiebia ugnį, kuri išjudina vidinę energiją. Jei kažkam stinga pozityvumo, jei kažką maga paraginti toliau užtikrintai siekti savo tikslo, toks suvenyras bus puiki kelrodė žvaigždė.

Linkėjimų „medis“. Gražių žodžių riešutus subrandinęs vazoninis augalas neleis užmiršti nuoširdžių linkėjimų, išsakytų svarbią gyvenimo dieną.

Dėkingumo paveikslas - onikso obuolys ir rėmelis su padėka. Mokytojui, auklėtojui ar dėstytojui toks daiktas primins, kad jis vienas svarbiausių žmonių, padedančių augti ir tobulėti.

Tai tik keli pasiūlymai iš gražiausių žiedų, originalių dovanų miesto „Tarp gėlių“. Daugiau staigmenų - interneto svetainėje tarpgeliu.lt ir salone Savanorių pr. 319a, Kaunas.

Žinokite ir pasinaudokite!

Salone teikiama graviravimo paslauga. Pageidaukite, ant ko norėtumėte rankomis išgraviruoti gražiausius padėkos žodžius. Pasistengsime išpildyti jūsų norus.

www.tarpgeliu.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių