Atidaroma antroji „Elektromarkt“ parduotuvė Kaune

  • Teksto dydis:

Buitinės technikos ir kompiuterinės technikos parduotuvių tinklas „Elektromarkt“ tęsia savo plėtrą Lietuvoje – rugpjūčio 26 d. atidaroma antroji tinklo parduotuvė Kaune. Ji įsikurs Veiverių g.

Pasak „Elektromarkt“ komercijos vadovo Vitalij Tarasevič, Kaunas naujajai parduotuvei pasirinktas neatsitiktinai: „Vilniuje turime tris parduotuves, o Kaune iki šiol – tik vieną. Šiame mieste matome nemažai potencialo, tad esame įsitikinę, kad naujoji parduotuvė sustiprins „Elektromarkt“ pozicijas Kaune.“

Lokacija naujajai parduotuvei išrinkta atlikus išsamią vietos gyventojų apklausą ir atsižvelgiant į faktą, kad šioje Kauno dalyje tokio tipo parduotuvės nėra.

„Vartotojų apklausa taip pat lėmė ir tai, kad šioje parduotuvėje daugiau dėmesio skirsime buitinei ir įmontuojamai technikai“, – sakė V. Tarasevič.

Naujoji „Elektromarkt“ parduotuvė įrengta per itin trumpą laiką – darbai užtruko vos tris mėnesius.

„Norėjome suspėti parduotuvę atidaryti iki rugsėjo, kai dauguma pirkėjų po atostogų grįžta į namus. Orams vėstant namie praleidžiame vis daugiau laiko ir neretai suprantame, kad vienas ar kitas buities prietaisas paseno ir jį reikia keisti nauju. Tokius pirkėjų įgeidžius norėjome padėti išpildyti naujoje ir modernioje parduotuvėje“, – teigė „Elektromarkt“ komercijos vadovas.

Parduotuvės plotas – daugiau nei 2200 kv. m. Tai viena didžiausių tinklo parduotuvių Lietuvoje ir didžiausia laikinojoje sostinėje. Investicijos į antrosios parduotuvės Kaune įrengimą viršija 1,5 mln. eurų.

Šiuo metu, įskaitant naująją parduotuvę Kaune, „Elektromarkt“ tinklą sudaro 14 prekybos taškų devyniuose Lietuvos miestuose.


Šiame straipsnyje: Elektromarktparduotuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Givenanti

Givenanti portretas
Duok dieve Jums sėkmės. Gal kartai Jūs ir žinote jo kontaktus, bet nemanau atsilieps Jums. Mano nuomone tai pasmerktas reikalas. Klausimas tik kiek ilgai?

Anonimas

Anonimas portretas
Manau bus visai gerai. Nereikes toli važinėti. Tik gaila, kad daugiau bus buitinių prekių, o ne elektronikos. Seniau nuo aleksoto daug ko arti nebūdavo, gal tik MAXIMA. O dabar tiesiog puiku. Viskas arti.

NA NA

NA   NA portretas
gera ta Aleksoto maxima ,susimažino savo elektros pardavimo salės kamputį ,užleido " Barborai "maisto prekės į namus ir dar pašonėje leido, be vietos klaidžiojančiai įsikurti "Elektromarkt" ,,,,sėkmės, visiems vietos užteks ,tik kainas dar daugiau padidinkit ,,,,,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių