Atliekų krūva nuo tako dingo tik po žurnalistų laiško?

  • Teksto dydis:

Ką daryti, kai atliekų konteineriai yra kupini? Atliekas palikti tiesiog prie jų? Pastarąjį variantą pasirinko nemažai Partizanų g. gyventojų, kol, galų gale, neapsikentęs netvarkos vienas gyventojų kreipėsi į žiniasklaidą. 

"Sakykite, ar tai normalu, kai prie Partizanų g. 76 namo vos vieną kartą per savaitę yra išvežamos šiukšlės ir jos jau trukdo normaliai per takelį praeiti? Ar neturėtų "Kauno švara" pasirūpinti dažnesniu atliekų išvežimu?", - pirmadienį žurnalistų teiravosi kaunietis.

Belaukdami "Kauno švaros" komentaro nuvykome į skaitytojo nurodytą vietą, ji jau buvo tvarkingesnė, tačiau bendrovė patvirtino, kad tikrai būta nesklandumų.

"Partizanų g. 76 namo atliekos išvežamos du kartus per savaitę (pirmadieniais ir ketvirtadieniais), tačiau lapkričio mėn. 22 d.(ketvirtadienį) dėl komunalinių atliekų vežimo mašinos gedimo, atliekos nebuvo išvežtos. Pasak vairuotojo, atliekos buvo išvežtos 23 d. (penktadienį)", - komentavo bendrovės „Kauno švara“ Atliekų  tvarkymo skyriaus vadovas Rimas Grigonis.

Skaitytojas tvirtino, kad šiukšlių krūva prie atliekų konteinerių ir pilni konteineriai buvo dar ir sekmadienį. Tądien tai užfiksuota ir jo atsiųstoje nuotraukoje.

Situacija sekmadienį

"Antžeminiai konteineriai (6 kub. m talpa) buvo pakeisti į požeminius konteinerius (5 kub. m talpa), nuo lapkričio 26 d. yra padidintas atliekų išvežimų skaičius", - informavo R. Grigonis.

Jis teigė, kad nuo šiol atliekos iš minėtos vietos bus vežamos tris kartus per savaitę (pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais).

"Situacija stebima. Atsiprašome gyventojų už nepatogumus, stengsimės, kad ateityje situacija nepasikartotų, tačiau nė vienas nesame apsaugoti nuo technikos gedimų. Kviečiame gyventojus bendradarbiauti, pastebėjus perpildytus konteinerius skambinti tel. 8 37 49 07 27; 8 37 31 41 91", - teigė R. Grigonis.


Šiame straipsnyje: Kauno švaraatliekosskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

proporcija

proporcija portretas
Šiukšlių kalnai diėja tokia proporcija, kaip ir mokesčiai už komunalines paslaugas.

Taigi

Taigi portretas
Nusipirko krūtą automobilį, dabar Švaros direktorius vėl taupo gyventojų sąskaita. Įdomu ką pirks dabar?

Objektyvūs klausimai

Objektyvūs klausimai portretas
1. Ar bus pasodintas "Kauno švara" direktorius, ar jo sulaikymas buvo tik parodomojo pobūdžio? __ 2. Kada Kauno taryba peržiūrės lupikautojų iš "Kauno švara" įkainius? ___ 3. Koks gali būti pasiteisinimas "genda technika"? Argi manome, kad "Kauno švara" neturi atsarginių automobilių? Jei vienas sugedo, mašiną atiduodi remontuoti remonto barui, o pats sėdi už kitos mašinos vairo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių