Baikeriai Kaune uždarė sezoną

Šeštadienį šimtai baikerių į Kauno gatves išriedėjo paskutinį kartą šiais metais. Skambiais motociklų variklių gausmais uždarytas baikerių sezonas.

Petrašiūnuose, ties restoranu „Svarstyklės“ tradiciškai susibūrė šimtai plieninių žirgų entuziastų. Jie šį sezoną paskutinį kartą užsivilko oda kvepiančius drabužius ir išriedėjo į Kauno gatves. Gegužės mėnesį oficialiai atidarę sezoną, šeštadienį baikeriai jį griausmingai pabaigė.

Vis dėlto, kai kurie motociklininkai tikino, kad kol kas savo transporto priemonių į garažą dar nestatys. Kol dar neprasidėjo liūčių maratonas ir saulutė aukštai šviečia, jie ir toliau mėgausis pro ausis švilpiančiu vėjeliu.

Spalio 1-ąją sezoną uždarė ne tik Kauno, bet ir Vilniaus baikeriai. Kauniečiai startavo Petrašiūnuose, tačiau mieste kolona šiek tiek išsibarstė. Kauniečiai tikino, kad kelis kartus motocklininkų kolona judėjo link Kovo 11-osios gatvės, kiti – su plieniniais žirgais ir jaunaisiais baikeriais fotografavosi pagrindinėje Kauno aikštėje.


Šiame straipsnyje: baikeriaikaunassezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
tikri baikeriai neima situ su sportinias matociklais lietuviai dar nlb skiria.

minde

minde portretas
pizonai o ne baikeriai baikeriai black angel kur grupuotes o cia seniu pizonu sutves isiaiskinkit kasyra tikras baikeris kas nmegejas pizonas.

Ir kas?

Ir kas? portretas
Pavidekit tyliau mulkiai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių