Prieš bušido turnyrą I. Barysui pagyrų negaili ir treneris

  • Teksto dydis:

„Kiekvieną dieną vis labiau tobulėju, nes treneris labai stengiasi, kartu lieja prakaitą”, – apie intensyvų pasiruošimą „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017” turnyrui kartu su treneriu Daugirdu Šemiotu sako šios sporto šakos meistras Ignas Barysas.

Perspektyvų sportininką į Kaune esantį sporto klubą „Daugirdas Gym” atginė daugelio rekomendacijos.

„Geriausias Kaune, o gal net ir visoje Lietuvoje – tokias kalbas girdėjau apie „Daugirdą”, – liaupsių negaili sporto klubo „Cunamis” atstovas ir džiaugiasi, kad pavyko patekti į sekundžių tikslumu surikiuotą trenerio darbotvarkę.

Nenumaldomai artėjant grandioziniam turnyrui Kaune, D. Šemiotas tikina, kad kovotojas šiuo metu yra geros fizinės formos. Be jo sportininką ruošia dar trys treneriai.

„Ignas labai intensyviai ruošiasi, tačiau varžybų rezultatą lemia daugelis veiksnių. Žinoma, tikimės ir sieksime geriausio rezultato”, – apie auklėtinį sako D. Šemiotas.

Sportininkas prasitarė, kad ringo jau spėjo pasiilgti ir labai laukia artėjančios kovos. Didele atsakomybe kaunietis, kovosiantis pagal MMA bušido profesionalų taisykles, laiko tai, kad teks ginti ir savo gimto miesto Kauno, ir visos Lietuvos garbę.

„Priešininkas privalo būti lygiavertis arba net stipresnis. Tai – kur kas geriau, nes atsiranda galimybės tobulėti. Neturiu ko bijoti, tačiau norisi daug įrodyti. Savame mieste ir sienos savos. Tikrai noriu, kad žiūrovai būtų suintriguoti ir, žinoma, mane palaikytų”, – entuziazmo neslepia sportininkas, kurio pasirodymų gerbėjai jau spėjo pasiilgti.

Tiek treneris, tiek I. Barysas tikina, kad kol kas sporto salėje sutaria puikiai, todėl neatmeta galimybės kartu treniruotis ir ateityje.

„MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017” turnyras vyks Kauno „Žalgirio” arenoje rugsėjo 23 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Justas

Justas portretas
Toks pat daunas kaip ir gelezinis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių