Dėl Savanorių prospekto – svarbi informacija važiuojantiems viešuoju transportu

  • Teksto dydis:

Liepos mėnesį Savanorių prospekte zuja darbininkai. Vykdoma kelio rekonstrukcija laikinai pakeitė vairuotojų kelionių maršrutą, taip pat keitėsi ir viešojo transporto tvarkaraščiai. Informuojame, kada autobusai ir troleibusai pradės kursuoti įprastu grafiku.

„Kauno autobusų“ atstovai informuoja, kad baigus remonto darbus K. Petrausko g. – Savanorių pr. sankryžoje, nuo liepos 20 d. grįžtama prie įprastos autobusų ir troleibusų eismo tvarkos ir tvarkaraščių.

Kaip įprasta, tvarkaraščius rasite viešojo transporto stotelėse.

Portalas primena, kad rekonstravus šviesoforines sankryžas Aukštaičių ir Žemaičių gatvėse, šią vasarą planuojama sutvarkyti likusias neatnaujintas Savanorių pr. šviesoforines sankryžas ties Kovo 11-osios gatve, ties vadinamąja Muravos sankirta bei Savanorių pr. ir Taikos bei Mituvos gatvių sankryžas. 

Po pokyčių sankryžos taps labiau matomos, saugesnės ir pralaidesnės.

„Šviesoforuose bus įdiegti modernūs valdikliai, kurie reaguos į automobilių srautus ir padės užtikrinti, kad eismas vyktų dar sklandžiau“, – portalui kauno.diena.lt teigė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Remonto metu didelis dėmesys bus skiriamas šaligatviams. Jie bus sutvarkyti taip, kad būtų patogūs naudotis dviratininkams, tėvams su vaikų vežimėliais ir visiems kitiems pėstiesiems.

Tvarkant šaligatvio zoną bus sėjama nauja veja, įrengiamas modernus LED apšvietimas, pakeičiamos susidėvėjusios troleibusų kontaktinio tinklo atramos.

Plačiau apie tai skaitykite „Kauno dienos“ straipsnyje.

Daugiau informacijos apie eismo pakeitimus Kaune rasite šiame straipsnyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žaliakalnis

            Žaliakalnis portretas
Dar užmiršom sunkiosios technikos sumalta mokaama aikštele savanoriu 172 sutvarkyt/šiluminės trasos remontas/kažkaip netvarkėlė gaunas

Vytas

Vytas portretas
Savanoriu utenos atkarpoje sudėjom šaligatvius po to keisim visas senas trolebusu tinklo atramas

Rima

Rima portretas
Varykit i kaima jei negerai jum viskas netvarke buvo blogai tvarko vel blogai tai ko cia gyvenat yra kur gerai pirmyn
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių