Didžioji kalėdinė Kauno mugė – subalansuota moterims, bet tinka ir vyrams?

Dar neįsigijusieji dovanų Kalėdoms, šeštadienį skubėjo į Didžiąją kalėdinę Kauno mugę „Žalgirio“ arenoje. Pagal prekių asortimentą, buvo galima spręsti, kad ji skirta dailiosios lyties atstovėms.

Daugelis iš beveik 200 mugės prekystalių buvo nukloti papuošalais ir kitais aksesuarais, kvepalais, kvapais, žvakėmis. Netrūko ir moteriškų rūbų, daugiausiai – suknelių. Siūlyta ir nemažai prieskonių, medaus ir jo gaminių, natūralių arbatų. „Prašom paragauti arbatos „Dieve padėk“. Didesnis maišelis – penki eurai, mažesnis – keturi“, – pasivaišinti įvairių žolelių mišinio arbata kvietė brunetė.

Dalis prekeivių prekiavo savo rankų darbo gaminiais. „Prašom obuolių sūrio – labai gera dovana Kalėdoms“, – dailiai supakuotus sūrius, kuriuos sakėsi gaminusi pati, siūlė vidutinio amžiaus pašnekovė.

„Pas jus į Kauną atvažiavome iš Vilniaus. Papuošalus gaminame patys“, – pasakojo jauna menininkų pora, gaminantys papuošalus su stiklu lietais augalų žiedais.

„Tai – tepami kvapai su augalo šakele ar lapeliu, užpiltu migdolų aliejumi ar eteriniais aliejais. Anksčiau juos tik draugams dovanodavau. Draugai gerai įvertino, pasiūlė jais ir prekiauti. Čia – pirmoji mugė, kurioje dalyvauju“, – prisipažino aromaterapeutė Agnė.

Jei vienuolikta ryto mugėje galima buvo matyti daug pardavėjų ir vieną kitą žioplinėjantį, bet neskubantį pirkti smalsuolį, tai vidudienį situacija pasikeitė: žmonės plūstelėjo į „Žalgirio“ areną.

„To ko, ieškojau, tą mugėje ir radau, nusipirkau. Pasirinkimas yra. Nusipirkau ir kai ką neplanuoto. Pirkau vien kalėdines dovanėles“, – pasakojo su keletu maišelių pirkinių iš mugės išėjusi kaunietė Indrė.

„Muge esu nusivylusi – tikėjausi įvairesnės pasiūlos, o pamačiau čia tą patį, ką ir kitose mugėse. Kol kas vienintelis pirkinys – minkštas pakabukas ant raktų dukrai. Tikėjausi nupirkti ir dovaną vyrui, bet nieko neradau“, – pasakojo Šarūnė.

Mugė „Žalgirio“ arenoje vyksta šeštadienį iki 16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kinietiško šlamšto išpardavimas geromis kainomis.... WELCOME

na taip

na taip  portretas
yra tikrai idomiu ir originaliu prekiu, bet yra ir toki7 gudruciu kurie nepatingejo po gariunus palakstyt ir tas prekes mugeje perpardavinet
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių